
Insleep van bacteriën is het worst-case scenario in een foodprocesomgeving. Eén besmetting kan desastreus zijn, met ernstige gevolgen voor consument...
Insleep van bacteriën is het worst-case scenario in een foodprocesomgeving. Eén besmetting kan desastreus zijn, met ernstige gevolgen voor consument...
Een kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het garanderen en optimaliseren van de veiligheid en kwaliteit van een product, dienst of tak van een...
Gebrek aan sanitaire voorzieningen en hygiëne ligt ten grondslag aan het ontbreken van een voedselveiligheidscultuur. ´s Wereld grootste...
COLUMN- Het is mooi om bij een bedrijf als Remia te zien dat voedselveiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Het uitgangspunt blijft om...
Het lijkt zo simpel. Als je bacteriën niet wil laten uitgroeien, moet je ze geen water geven. Maar wat zijn de gevaren van een te hoge...
Een gebrekkige reiniging en desinfectie kan zorgen voor een uitbraak van Listeria monocytogenes. Dat is het laatste wat je wilt als producent van...
Kennis opdoen en daar niet teveel tijd mee kwijt zijn. Dat biedt de serie VMT Summerclasses. In acht gedegen video's voor de QA-manager komen nieuwe...
Na een felle brand die de hele fabriek van VS Apple Industries in de as legde, krabbelde de appelverwerker weer op. De fabriek en de productielijnen...
Reinigings- en productieprocessen in voedingsbedrijven moeten duurzamer en efficiënter worden en de productkwaliteit moet beter gegarandeerd om...
Hygiënisch ontwerpen is gericht op het voorkomen van microbiële nabesmetting, maar kan ook worden toegepast met het oog op kruisbesmetting met...