1. Hoe reageert het darmmicrobioom op voedingsvezels? Consortium gebruik AI om reactie te voorspellen
  2. GesponsordAptean 2025 Trendrapport: Groei, AI en efficiëntie in de voedings- en drankensector
  3. Zo gaan QA'ers en R&D'ers om met wetgeving: 11 ervaringen op een rij
  4. Foodvalley verwacht dat deze eiwittrends de komende vijf jaar bepalend zijn
  5. Jaaroverzicht podcasts 2024: Trends spotten tot Plus over plantaardig
  6. Wat brengt 2025 voor R&D? 5 trends en praktische tips om deze te implementeren
  7. Twee QA'ers delen wetgeving ervaringen: 'Datadrift leidt tot afvinksessie van goederen'
  8. Digitale trends voor een voedselveilige toekomst: technologieën ten behoeve van kwaliteit
  9. Nieuw product ontwikkelen? 4 trends om in de gaten te houden voor 2025
  10. Voor abonneesTweak je nieuwe fabriek al voordat die gebouwd is: aan de VR-bril?
  11. Column: Voedingsproducent heeft beperkt zicht op duurzaamheidsrisico's op eigen onderneming
  12. Food Safety Event: AI voorspelt voedselveiligheidsgevaren?
  13. Food Safety Event: Praktische maatregelen om duurzaamheid in de keten te waarborgen
  14. Gesponsord2025 Trendrapport: De belangrijkste trends en ontwikkelingen die de voedings- en drankenindustrie in 2025 vormgeven
  15. Foodtrends 2025 met fooddesigner Marielle Bordewijk: 'Zoek de grotere trends achter de kortstondige hypes, die zijn er zeker'
  1. Food Safety Event: Hoe AI de risico's in de voedselketen identificeert
  2. Voor abonneesVeel valkuilen bij gebruik van AI in bedrijf: 'je kunt er niet blind op varen'
  3. Unilever wil met AI productiviteit verhogen
  4. Voor abonneesDeze 10 trends bepalen nu de Duitse voedingsindustrie
  5. Voor abonneesAnuga FoodTec: Zo kun je aan de slag met AI in de fabriek
  6. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  7. Voor abonnees10 tips: Zo communiceer je over voedselveiligheid in de productie
  8. AI en Voedselveiligheid: 'opkomende risico's beter op de kaart' (podcast)
  9. KLM gebruikt AI om voedselverspilling aan boord tegen te gaan
  10. 60-jarige SIAL Paris haakt in op AI, de supply chain, CSR en Afrika
  11. Young R&D: 'Wat wordt de invloed van AI op productontwikkeling?'
  12. Signaleringssysteem moet mycotoxines in vroeg stadium signaleren
  13. De snelste kolonietellers maken inmiddels gebruik van AI
  14. Next Tech Food Factories: nog zoveel kansen voor efficiënte fabriek met AI, robotica en sensors
  15. Niet-destructieve analyse van versproducten: Kijken, kijken, maar niet aanraken