1. Interpom legt nadruk op de verantwoordelijkheid van de hele keten
  2. Groei export naar de VS stokt
  3. Aviko genomineerd voor Foreign Investment of the Year Trophy 2022
  4. Andries Middag wordt nieuwe directeur aardappelverwerkende industrie (VAVI)
  5. Podcasts: meest beluisterd in 2021
  6. Duurzaamheid & MVO: meest gelezen in 2021
  7. Aardappelbedrijf CêlaVíta wil het met 35 fulltimers minder doen
  8. "We willen dat de consument leert hoe verse friet moet smaken"
  9. VEG-i-TEC pakt de uitdagingen van de groenteketen integraal aan (+video)
  10. Nieuwe fritesfabriek moet meest geautomatiseerde productielocatie van Lamb Weston / Meijer worden
  11. HAS Food Experience 2021: van Nederlandse miso tot aardappelnoodles
  12. Voor abonneesFunctionele eiwitten winnen uit aardappelschillen voor vleesvervangers: welke technologie is interessant?
  13. Hoe Thijs Boer chipsfabrikant werd in Rwanda: 'we trainen boeren om de beste aardappelen te krijgen' (podcast)
  14. Aviko past productafbeeldingen aan op nieuwe richtlijn
  15. Nieuw onderzoek: zo zit het met de acrylamidegehaltes in verschillende productgroepen
  1. Aanpassing MRL chloorprofam: 'Zwart scenario voor aardappelsector afgewend'
  2. Voor abonneesResiduen van bestrijdingsmiddelen in zoete aardappelen
  3. Farm Frites: 'Extra inspanningen nodig voor vermindering verpakkingsmateriaal'
  4. Boer stort 6 ton aardappelen voor deur hoofdkantoor Deen
  5. Coronacrisis: vertrouwen voedingsproducenten smelt weg
  6. Lamb Weston/Meijer legt deel fabrieken stil door coronacrisis
  7. Coronacrisis: afzet aardappelverwerkers verdampt, FNLI luidt noodklok om horecaleveranciers
  8. NVWA ontdekt bruinrot in partij pootaardappelen
  9. Voor abonnees'Europese GMO-wetgeving is achterhaald'
  10. Danone: 'globalisering van agrifood tegengaan'
  11. Aardappelzetmeelbedrijf Avebe Koninklijk
  12. 5 foodtrends voor 2020: biodiversiteit & aardappels
  13. Textuur vegaburger sturen met aardappeleiwit
  14. De textuur van vetarme chips verbeteren
  15. 'Meer groente, minder vlees en terug naar de Nederlandse eetcultuur'