1. In beeld: dit was het Food Law Event van 2025
  2. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen mei: mogelijke salmonella in biefstuktartaartjes
  3. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen mei: gezondheidsklachten na consumptie snoepjes Haribo cola
  4. Nog niet aangemeld voor het Food Law Event? 5 redenen om te komen
  5. GesponsordVerhandelbaarheidsrapport wint terrein: zekerheid en snelheid voor private label-producenten
  6. GesponsordClaims en etikettering: kennis is key
  7. Exporteren buiten de EU: zo gaan deze 2 producenten hiermee om
  8. Voor abonneesMisleiding door 'dual quality': 5 controlepunten voor producenten
  9. Voor abonneesVoedselwetgeving toepassen in functie: 4 eigenschappen om aandacht te geven
  10. Voor abonnees6 tips: zo maak je een voedingswaardetabel die aan de wet voldoet
  11. Dit komt er qua Europese wetgeving de komende jaren op de industrie af
  12. Voor abonneesVernieuwd Handboek Additieven: 11 tips van de NVWA
  13. Voor abonneesNVWA Handboek Aroma's: 10 belangrijke punten op een rij
  14. Voor abonnees2 foutjes op 1 etiket en dus: een recall
  15. Voedingsexpert over etiketvoorstel retail: 'Een Engelstalig etiket lost niets op'
  1. Voor abonneesNVWA Handboek Enzymen: 10 belangrijke punten op een rij
  2. Verdwaald in het web van etiketteringswetgeving? Deze artikelen helpen je verder
  3. Zo gaan QA'ers en R&D'ers om met wetgeving: 11 ervaringen op een rij
  4. Misleiding voorkomen? Dit is de rol van de 'gemiddelde consument' in voedingsrecht
  5. Geen Nederlandse etiketten meer? Jumbo, Plus en Picnic opperen 1 Engelstalig etiket in EU
  6. Vleesbenamingen op Franse vegetarische producten toch toegestaan in Frankrijk
  7. Voor abonneesHandboek aroma's: 4 tips van de NVWA
  8. Voor abonneesNieuw Nederlandse allergenenbeleid: 7 tips voor toepassing in je bedrijf
  9. GesponsordCommunicatie over je product is een vak apart
  10. Voor abonneesBelangrijkste punten onderzoek etikettering: 'Hiaten in EU-wetgeving kunnen misleiding in de hand werken'
  11. Visie van Geert Houben op allergenen: 'Op etiketten kan nu een waarschuwing staan die niet nodig is'
  12. Voor abonneesNieuwe versie Handboek Etikettering: dit zijn de 4 grootste wijzigingen
  13. Ervaring QA'er: 'Klanten kunnen als een accelerator op de wetgeving werken'
  14. Additieven weglaten uit de lijst van ingrediënten? In deze gevallen mag het
  15. GesponsordCreëer de juiste bereidingswijze op het etiket