1. Voor abonneesTofu in de kantine? Risicobeoordeling isoflavonen zetten grootschalige consumptie van sojaproducten onder druk
  2. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  3. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  4. Voor abonnees5 ijstrends: van suikervrij tot proteïnerijk zonder concessies op smaak
  5. Vleesvervangers ultrabewerkt? 'We kunnen minder bewerkte varianten ontwikkelen die op vlees lijken'
  6. Ceo Van Loon Group: 'Geen toekomst vleesvervangers, wel voor hybride'
  7. Zal lokale soja yoghurteters over de streep trekken? Jumbo en De Nieuwe Melkboer denken van wel
  8. EFSA ziet eiwitrijk kroos 'waterlinzen' als veilig voor consumptie
  9. Jaaroverzicht podcasts 2024: Trends spotten tot Plus over plantaardig
  10. 'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in 2021'
  11. 15 startup innovaties op de SIAL: van cacao- en koffievervangers tot rijstvrije sushirijst
  12. Voor abonneesVMT 7 (2024): Groene grondstoffen
  13. Edamameboontjes telen in de Hollandse klei, vanaf volgend jaar bij Jumbo in het schap
  14. Trends SIAL 2024: eiwitverrijkt lijkt het toverwoord (podcast)
  15. Mycelium: een eiwitrijk en duurzaam alternatief voor vlees?
  1. Ecologische voetafdruk boodschappenmandje verlagen met aanpak van Wereldnatuurfonds
  2. XXL Nutrition en Zuivelhoeve werken samen aan eiwitrijke productlijn
  3. Voor abonneesVeel valkuilen bij gebruik van AI in bedrijf: 'je kunt er niet blind op varen'
  4. Gezond snacken, wat wil de consument? Zo spelen Amerikaanse snackproducenten in op trends
  5. 'Mindful eating' veelbesproken onder consumenten: zo speel je er als R&D-er op in
  6. PLMA: 42 productideetjes op een rij voor R&D-ers
  7. Nestlé komt met voedingslijn die aansluit bij gebruik diabetesmedicijn
  8. 'Doelen Farm-to-Fork en Green Deal hebben impact op voedselzekerheid'
  9. Gebakken lucht of eiwitwonder? Finnen bouwen fabriek voor microben die hard gaan op CO₂, H₂ en O₂
  10. Voor abonneesMozzarellaproducent Milcobel wint hoogwaardig eiwit uit reststroom
  11. Rival Foods opent nieuwe productielocatie om productie plantaardige kipfilet op te schalen
  12. Van reststroom tot innovatie: Arla verwerkt wei tot gefermenteerd drankje
  13. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  14. Jumbo stopt met vleesadvertenties
  15. 'De eiwittransitie betekent niet dat we allemaal van het vlees af moeten' (podcast)