Wat kun je na de cursus?
- Begrijp je de basisprincipes van voedingsmiddelentechnologie.
- Kun je technologische termen en processen in de voedingsindustrie correct interpreteren.
- Heb je inzicht in verpakking, opslag en hun invloed op houdbaarheid.
- Weet je hoe voedselveiligheid, kwaliteit en wetgeving met elkaar samenhangen.
- Kun je effectiever communiceren met technologische afdelingen zoals QA, R&D en productie.
- Met deze kennis leg je een stevige basis voor verdere ontwikkeling binnen de foodsector.
De cursus Kennismaking met voedingsmiddelentechnologie start op 2 maart 2026. De cursus duurt in totaal 4 maanden. Je hebt 9 middagen les van 13.00 tot 16.30 uur:
- 8 juni 2026
- 2 maart 2026
- 9 maart 2026
- 16 maart 2026
- 23 maart 2026
- 30 maart 2026(practicum)
- 11 mei 2026
- 18 mei 2026
- 1 juni 2026 (practicum)
Interesse in deze cursus? Inschrijven is mogelijk via: Cursus Kennismaking met voedingsmiddelentechnologie





