11/05 - 14/05/2026 | TUTTOFOOD 2026

11/05 - 14/05/2026 | TUTTOFOOD 2026

TUTTOFOOD, de toonaangevende voedingsbeurs van Zuid-Europa, vindt plaats van 11 tot 14 mei 2026 in Milaan. De focus ligt bij de beurs vooral op de gehele voedingsmiddelenketen, van retail en distributie tot commerciële catering en foodservice.

TUTTOFOOD, de toonaangevende voedingsbeurs van Zuid-Europa, vindt plaats van 11 tot 14 mei 2026 in Milaan. De focus ligt bij de beurs vooral op de gehele voedingsmiddelenketen, van retail en distributie tot commerciële catering en foodservice.

Wat kun je verwachten?

  • Internationale Groei: Een recordaantal van 30% internationale exposanten uit 34 landen (waaronder Nederland, België, de VS en Duitsland). In totaal wordt een stijging van 15-20% in deelname verwacht.
  • Belgische Delegatie: Een sterke vertegenwoordiging van Belgische marktleiders, waaronder Lutosa, Agristo, Poppies Bakeries en Herbafrost.
  • Buyers Program: In samenwerking met de Italian Trade Agency (ITA) worden meer dan 3.000 internationale topaankopers verwacht, wat optimale kansen biedt voor zakelijke contacten.
  • Focus op Foodservice: Specifieke aandacht voor besluitvormers in de hotel- en restaurantsector en een versterkte focus op on-board catering.
  • Vernieuwde Indeling: Een bezoekersvriendelijke opzet over 10 paviljoenen waarbij nationale en internationale exposanten naast elkaar staan om synergie te stimuleren.

Ga voor meer informatie over dit event naar deze site.

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Overcapaciteit in zuivel- en vleessector dreigt door krimpende veestapel, verwacht ABN Amro
  2. Blik zonder BPA? Tata Steel ontwikkelt polymeerlaag als alternatief
  3. Voor abonneesFranse yersinia-uitbraak door geitenkaas groter dan gedacht
  4. 02/06/2026 | Workshops DNA-sequencing in voedselveiligheid Hogeschool Leiden
  5. Voor abonneesZo gebruiken producenten AI voor duurzaamheidswetgeving: 2 cases en 10 tips
  6. Voor abonneesArgentinië meldt reeks nieuwe uitbraken van trichinellose
  7. Voor abonneesGezondheidsclaim aanvragen: zo deed Zespri dat voor groene kiwi's
  8. FNV valt over ontbrekende pauzes OMT'ers slachthuizen: NVWA gaat gesprek aan
  9. Voor abonnees4 belangrijke beleidsontwikkelingen in voedselveiligheid: van meldplicht tot nieuwe risico's
  10. 22/09/2026 | Workshops DNA-sequencing in voedselveiligheid Hogeschool Leiden
  1. Productinnovaties juli/augustus: Entremont lanceert raclette kaassneetjes
  2. Voor abonneesMassale voedselvergiftiging bij gratis schoollunchprogramma in Indonesië
  3. Voor abonneesContaminanten in plantaardige zuivelalternatieven: de microbiologische uitdagingen
  4. Duurzaamheid laten leven in het hele bedrijf? Arla en Fish Tales vertellen hoe zij dat aanpakken
  5. Voor abonneesSpaanse salmonella-uitbraak vermoedelijk veroorzaakt door tomaten
  6. Grote brand bij cacao-opslagbedrijf in Veenendaal
  7. Nieuwe editie boek 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' is uit
  8. Verpakkingsleverancier Paardekooper failliet verklaard
  9. Startup in fermentatie? Investeren in eigen demofaciliteitfabriek hoeft niet meer met komst BFF
  10. Voor abonnees5 tips van QA'ers om goed om te gaan met wetgeving: 'Niemand kan het alleen doen'