150 jaar Buteressence: 'Jubileum onderstreept trots gevoel'

150 jaar Buteressence: 'Jubileum onderstreept trots gevoel'
Het nieuwe jubileumlogo

Buteressence, het oudste in Nederland gevestigde aromahuis, luidde donderdag 28 november op feestelijke wijze het jubileumjaar in. In 2020 bestaat het in Zaandam gevestigde bedrijf 150 jaar en staat daarmee mede aan de oorsprong van een belangrijke en florerende aroma-industrie in Nederland.

Twee thema’s lopen als een rode draad door het jubileumjaar heen. Onder de slogan ‘Lekker Bezig’ toont het bedrijf constant in ontwikkeling te zijn om eigentijdse en onderscheidende aroma’s te creëren en produceren.

Daarnaast start de onderneming ambitieuze plannen voor de komende jaren in zowel verbeterde productiefaciliteiten en een vernieuwing van het portfolio aanbod.

Trots

Ton Toben, directeur-eigenaar van het bedrijf dat veertig medewerkers telt : "Het succes en de continuïteit is te danken aan de collega’s en de vele klanten die het bedrijf mocht bedienen door de jaren heen. Een prestatie om trots op te zijn!"

Relatiedag

Als blijk van waardering staat er voor alle klanten een speciale relatiedag gepland op donderdag 18 juni 2020 om een kijkje in de keuken te komen nemen. Meer informatie over het aankomende jubileumjaar alsmede de relatiedag kunt u volgen via de speciale jubileumpagina op www.buteressence.com.

Contactpersoon Buteressence: Eric Lemmers 075 631 44 11 of via info@buteressence.com

Maatwerk en flexibiliteit

Buteressence verkoopt haar aroma's voornamelijk in de Benelux en ‘business to business’ aan bekende merkfabrikanten, private label specialisten en veelbelovende startups. En dus is het bedrijf uit Zaandam voor het eigen succes sterk afhankelijk van de ontwikkelingen bij klanten in de veeleisende voedingsmarkt.
Maatwerk leveren en flexibiliteit zijn hierbij een eerste vereiste.

Dit artikel is gesponsord door Buteressence.

Foto: MaGie Creations

MaGie Creations upcyclet biergraan: 'Met de PowerBagel is de cirkel...

MaGie Creations zet samen met De Bakkers Combinatie en Vermaat Groep een nieuw product op de markt: de PowerBagel. Het geheime ingrediënt?...

Koninklijke Nederlandse Specerijenvereniging nieuw lid FNLI

Koninklijke Nederlandse Specerijenvereniging nieuw lid FNLI

De Koninklijke Nederlandse Specerijenvereniging (KNSV) heeft zich aangesloten bij brancheorganisatie FNLI. KNSV is de belangenorganisatie van...

Vier wortelbedrijven beboet om verboden marktafspraken

Vier wortelbedrijven beboet om verboden marktafspraken

Vier Nederlandse telers en verkopers van wortelen zijn beboet voor in totaal ruim 2,5 miljoen euro voor verboden afspraken over het onderling...

Normec Foodcare helpt AKSV bij borgen voedselveiligheid

Normec Foodcare helpt AKSV bij borgen voedselveiligheid

Normec Foodcare en branchevereniging AKSV gaan samenwerken om voedselveiligheid en kwaliteit te borgen in de gemaksvoedingsindustrie. De samenwerking...

Mettler-Toledo introduceert verbeterde datamanagementsoftware voor voedingsindustrie

Mettler-Toledo introduceert verbeterde datamanagementsoftware voor...

Mettler-Toledo introduceert vernieuwde dataverwerkingssoftware. De nieuwe software update ProdX 2.6 moet het controleren van productieprocessen...

De Korrel Beheer gaat DKB Partner in Foodsolutions heten

De Korrel Beheer gaat DKB Partner in Foodsolutions heten

De Korrel Beheer zal vanaf 1 november 2023 DKB Partner in Foodsolutions heten.

Met overname Recyfood wil Veolia meer plastic recyclen

Met overname Recyfood wil Veolia meer plastic recyclen

Veolia heeft Recyfood, verwerker van organisch afval- en restproducten, overgenomen. Met de overname brengt Veolia de reststroom van...

Ojah breidt verder uit en verdubbelt productie van vleesvervangers

Ojah breidt verder uit en verdubbelt productie van vleesvervangers

De vraag naar plantaardige vleesalternatieven van Ojah blijft groeien. Om deze toename bij te houden, schaalt het bedrijf de productiefaciliteiten...