1. Voor abonneesTop 3 virale oorzaken van voedselinfecties
  2. Voor abonneesOnderzoek Hepatitis A in diepvriesaardbeien Verenigde Staten afgerond: dezelfde stam als uitbraak door verse aardbeien
  3. Weer meer voedselgerelateerde infecties door STEC en listeria in Europa in 2022
  4. Column Simone Hertzberger: Waarheden kloppen niet meer
  5. Voor abonneesDuitsland getroffen door een hepatitis A-uitbraak door diepvriesaardbeien
  6. Biologische aardbeien kunnen besmet zijn
  7. Vergissing zorgt ervoor dat besmet fruit opnieuw is verkocht
  8. Recalls België 2022 in beeld: ruim 400 meldingen in een jaar
  9. Wereldhandel zorgt voor grenzeloze uitbraken
  10. Voor abonnees6 gevaren van klimaatverandering voor de voedselveiligheid op een rij: waarschijnlijk meer pathogenen, parasieten en mycotoxinen
  11. De 5 grootste uitdagingen voor de toekomst van voedselveiligheid
  12. Hoe dam je het risico op pathogenen in diepvriesproducten in?
  13. Voor abonneesDiepvries zacht fruit opnieuw oorzaak van hepatitis A uitbraak
  14. Voor abonneesDiepvriesfruit veroorzaakt hepatitis
  15. VMT Summerclass QA 7: Zo houd je voedsel virusvrij
  1. Belgische recalls en waarschuwingen augustus: STEC bacterie in spinazie
  2. Verse biologische aardbeien veroorzaken een hepatitis A-uitbraak
  3. Simone Hertzberger over 200ste Thema Update Voedselveiligheid: mijn fascinatie voor wat er fout kan gaan met voedsel
  4. Een hepatitis A-uitbraak door een pizzeria
  5. De 5 grootste uitbraken in de afgelopen jaren in de VS op een rij
  6. Naarstige zoektocht naar bron van hepatitis A-uitbraken
  7. Diepvriesmango is de mogelijke oorzaak van een hepatitis A-uitbraak in Canada
  8. Evaluatie van grote uitbraken helpt om levensmiddelen veiliger te maken
  9. Hepatitis A-uitbraak in Australië door dezelfde dadels als in Groot-Brittannië (update)
  10. Met hepatitis A besmette dadels maken zeker 30 mensen ziek
  11. Hepatitis A uitbraak is te herleiden naar een bakkerij
  12. Dit zijn de meest notoire en dodelijke ziekmakers in voedsel
  13. Beheersing van zoönosen in de levensmiddelenindustrie moet nu op de kaart staan bij bedrijven
  14. Voor de zoveelste keer: hepatitis A virus op diepvriesfruit zorgt voor een uitbraak
  15. Nieuwe voedselveiligheidsrisico's door circulaire voedselproductie