
Het kabinet wil dat burgers en bedrijven in 2035 minstens 20 procent minder drinkwater verbruiken. Experts van Bilfinger Tebodin vrezen echter dat...
Het kabinet wil dat burgers en bedrijven in 2035 minstens 20 procent minder drinkwater verbruiken. Experts van Bilfinger Tebodin vrezen echter dat...
Steeds meer voedingsmiddelenproducenten zijn na de studiefase klaar voor de implementatie van duurzame maatregelen. Echter kunnen ze een aantal...
Jaarlijks bespreekt VMT met een aantal partners de grote trends binnen de voedingsindustrie. In deze serie interviews onder de noemer 'Trending in...
Er worden in de voedingsindustrie steeds hogere eisen gesteld aan het eindproduct. Ook de randvoorwaarden zoals energieprijzen en milieu-eisen worden...
Laat veertig foodspecialisten van Bilfinger Tebodin hun hersens kraken over energiebesparing van proteïne productie. Dan krijg je binnen één dag acht...
Hoe stap je over op een slimme, digitale onderhoudsoplossing in de fabriek? In dit artikel wordt uitgelegd hoe fabriekseigenaren geholpen worden met...
De trend die Aart-Jan Smit voor volgend jaar, maar ook op lange termijn ziet, is dat duurzaamheid in de breedste zin van het woord in de...
Drinkwater is volop aanwezig in Nederland. Het lijkt vanzelfsprekend dat er altijd water uit de kraan komt, maar de droogte van de afgelopen jaren...
KENNISPARTNER - In de voedingsmiddelenindustrie draait het steeds vaker om flexibiliteit en efficiency. Hoe laat je het proces zo optimaal...
Om aan de gasdoelstellingen van het Klimaatakkoord te voldoen, moet ook de foodindustrie de nodige stappen zetten. Elektrificatie lijkt één van de...