QTMB-doorvoertule in verschillende maten frames beschikbaar

QTMB-doorvoertule in verschillende maten frames beschikbaar

Nieuw bij CC Nederland in het assortiment is de flexibele QTMB-doorvoertule van ICOTEK. Ook zijn er nieuwe maten frames verkrijgbaar voor de schroefloze kabeldoorvoer KEL-QUICK.

De nieuwe QTMB-doorvoeringen maken de invoer van geconfectioneerde kabels in het KEL-QUICK-systeem mogelijk. Een groot voordeel van de nieuwe doorvoertulen is de flexibiliteit tot 3 mm. Dat is met name interessant als gebruikers van tevoren de exacte kabeldiameter nog niet weten. De innovatieve golfsnede zorgt bovendien voor een betere afdichting. Het is nu voor het eerst mogelijk om grotere kabels, met een klembereik tot 23 mm, door te voeren in het KEL-QUICK-systeem.

Klembereik

Er zijn vier verschillende maten van de QTMB-tulen, waarmee je een klembereik hebt van 14 tot 23 mm. De nieuwe doorvoertulen zijn te combineren met de nieuwe maten van het KEL-QUICK-systeem. De frames deze systemen kunnen worden vergrendeld en dus zonder schroeven worden gemonteerd. Er zijn vijf nieuwe versies van de KEL-QUICK-frames.

Zowel de QTMB-doorvoertulen als de KEL-QUICK-frames hebben een beschermingsgraad van IP54. Een verhoogde trekontlasting kan worden bereikt door ze te bundelen met een kabelbinder of beugel.

Meer informatie