Vezet: ‘Help ons schappen vol te houden met vers gesneden agf’

Vezet, een van de vaste leveranciers van vers gesneden groente en fruit van Albert Heijn, zet momenteel alle zeilen bij om de acute situatie rondom de coronacrisis goed te managen. Het bedrijf zoekt per direct versterking van productiemedewerkers, operators en monteurs.
Delen:

“Tot nu toe zijn we als organisatie alle zeilen aan het bijzetten om de situatie goed te managen en te zorgen dat de winkels bevoorraad blijven”, schrijft het bedrijf. “Het coronavirus stelt ons allen voor een grote uitdaging. De vraag naar vers gesneden groente en fruit stijgt.”

Productiemedewerkers

Koninklijke Vezet zegt elke dag een ‘enorme productie’ te draaien om alle winkels van Albert Heijn te kunnen blijven bevoorraden met 250 verschillende artikelen. Het bedrijf zoekt daarom 50 productiemedewerkers, 5 ervaren operators en een aantal monteurs. “Kom jij ons team versterken? Samen gaan wij voor volle schappen!”, aldus Vezet.

Audit op afstand

Els Cornelissen, KAM-manager bij Vezet over de situatie: “Tot nu toe zijn we als organisatie alle zeilen aan het bijzetten om de situatie goed te managen en te zorgen dat de winkels bevoorraad blijven.”

Prioriteiten worden gesteld. Cornelissen: “Wij hebben een externe audit gepland staan over twee weken. De fysieke audit is uitgesteld. Er zal nu via videoconferencing en mail ge-audit worden. Binnen een half jaar volgt een fysieke audit op locatie. Op deze manier heeft onze audit organisatie de situatie opgepakt. Wij zijn hier erg tevreden mee.”

De redactie van VMT probeert u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de effecten van het coronavirus op de voedingsmiddelenindustrie. Bent u werkzaam in de voedselvoorziening? Wij roepen u op om uw verhalen en ervaringen te delen met ons. Hoe pakt u deze uitdagende tijden aan? Wat kunnen we van elkaar leren? Dat kan in geschreven vorm, met foto’s, als voice memo, of als korte video. Whatsapp de redactie met uw verhalen 06-45074528 of via redactie.vmt@vakmedianet.nl