1. Voor abonneesProducenten over EUDR: 'Er is teveel onduidelijk over ontbossingswetgeving, is het wel haalbaar?'
  2. Koninklijke Vezet bouwt nieuwe productielocatie om te voldoen aan toenemende vraag
  3. Voor abonneesMicrobiologische kwaliteit van geïmporteerd rundvlees in de EU: bevindingen, risico's en hygiënische maatregelen
  4. Rival Foods opent nieuwe productielocatie om productie plantaardige kipfilet op te schalen
  5. Voor abonnees10 tips: Zo communiceer je over voedselveiligheid in de productie
  6. Ontwikkelingen in 5 sectoren op een rij: 'Grote crises achter ons, maar zeker niet terug naar normaal'
  7. Voor abonneesMogelijke aanpassingen in 2 Warenwetbesluiten: dit zijn de voorgestelde wijzigingen
  8. Voor abonnees10 noviteiten op de Horecava: van plantaardige steak tot glutenvrije donuts
  9. Verbod op medische claims levensmiddelen: aandachtspunten voor voedselproducenten
  10. Hoe denken consumenten over biodiversiteit bij het boodschappen doen? Wageningse wetenschappers deden onderzoek
  11. Producenten werken samen aan verdere innovatie plantaardige visalternatieven door subsidie
  12. Onderzoek naar gedoe bij inkoop vanuit buitenland: 'Het wringt, zeker in tijden van hoge prijzen'
  13. Meatable opent nieuwe vestiging in Leiden om productie gecultiveerd varkensvlees op te schalen
  14. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  15. Consumentenbond brengt krimpflatie naar de rechter: 'Het is een oneerlijke handelspraktijk'
  1. Vergrijzing en ondernemingsgroei leiden tot toenemend tekort productiemedewerkers
  2. Voor abonneesVereisten bij machinevalidatie: 4 tips van een QA'er
  3. Leuk innovatief product bedacht en nu opschalen? Bijt je niet stuk op deze 5 uitdagingen
  4. McCain Foods opent nieuwe fabriek in Zeeland
  5. Voor abonneesDit zijn de aandachtspunten bij export van levensmiddelen naar landen buiten de EU
  6. Dit zijn de belangrijkste ontwikkelingen in wetgeving op gebied van voedselveiligheid
  7. Barilla investeert in Nederland en opent nieuw ontwikkelcentrum
  8. GesponsordGratis webinar met concrete handvatten om voedselveiligheid te borgen in je productiebedrijf
  9. Ultrabewerkte voeding: waarom horen we daar steeds meer over?
  10. Brouwerij Swinkels legt lokale productie Bavaria in Rusland stil
  11. Gesponsord3 manieren om jouw bedrijfsstrategie te verduurzamen
  12. Producenten over blijvende hoge voedselprijzen: 'Alles werkt met vertraging door in voedselketen'
  13. Tony's Chocolonely haalt De Vegetarische Slager weer in als duurzaamste merk van Nederland
  14. Voor abonneesOprichter Picnic reageert op beschuldiging overtreden wet: 'Er wordt een spel gespeeld met etikettering in Europa'
  15. Is krimpflatie misleiding? 'Producenten moeten transparanter zijn'