nieuws

Food Law Event: NVWA licht handhavingsbeleid toe

Wetgeving & Toezicht

Hoe maakt de NVWA keuzes in de handhaving van de levensmiddelenwetgeving? Wat zijn de keuzes voor 2020 en wat zijn de prioriteiten? Hoor er alles over op het Food Law Event op 20 juni.

Food Law Event: NVWA licht handhavingsbeleid toe

Jaap Roording, hoofd juridische zaken bij de NVWA licht bovenstaande vragen uitgebreid toe op het event. Waarop baseert ze haar beleid om te handhaven en hoe stelt ze haar prioriteiten bij de inzet van capaciteit en handhavingsinstrumenten? Neemt ze hierin de klachten van consumenten en levensmiddelenindustrie mee?

Jaap Roording, NVWA

Welke bestuursrechtelijke en andere instrumenten heeft ze om in te zetten? En hoe kan de levensmiddelenindustrie hierop reageren? Wat zijn de keuzes voor 2020 en wat zijn de prioriteiten? Dit is ook de plek om vragen aan de NVWA te stellen.

Bekijk hieronder het gehele programma van het Food Law Event en meld u snel aan.

Reageer op dit artikel