nieuws

SVO vakopleiding food en Gilde-BT/OVD Opleidingen verlengen samenwerking

Product & Bedrijfsnieuws

SVO vakopleiding food en Gilde-BT/OVD Opleidingen verlengen hun samenwerking voor drie jaar. Samen willen de organisaties beter inspelen op retail-, procestechnologische en industriële marktbehoeften.

SVO vakopleiding food en Gilde-BT/OVD Opleidingen verlengen samenwerking

Karel de Leest (voorzitter College van Bestuur SVO) en Charles Simons (algemeen directeur Gilde-BT/OVD Opleidingen zetten donderdag 13 juni hun handtekening onder de hernieuwde samenwerkingsovereenkomst.

SVO en OVD Opleidingen werken al vijf jaar samen in het aanbieden van mbo-opleidingen in de supermarktbranche. Doel van de samenwerking is om samen nieuwe markten te verkennen en de gezamenlijke positie in de retailmarkt verder uit te breiden.

SVO en Gilde-BT/OVD Opleidingen bieden mbo-opleidingen op niveau entree tot en met niveau 4, met doorstroommogelijkheden naar het hbo. Beide organisaties hebben daarnaast een breed aanbod van vak- en vaardigheidstrainingen. Door de samenwerking kunnen de organisaties gerichtere invulling geven aan klantvragen.

Reageer op dit artikel