1. Voor abonnees10 tips: hoe een hybride bietenburger je leert om een product te ontwikkelen zonder 'gedoe' in je fabriek
  2. GesponsordProteïnerijke claims op voedingsmiddelen leveren vragen op voor kwaliteitsmanagers
  3. 'Vleesbastion' IFFA omarmt alternatief eiwit: 'we staan op kantelpunt'
  4. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  5. Vivera neemt De Vegetarische Slager over van Unilever
  6. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  7. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  8. Nationale week zonder vlees & zuivel in maart focust extra op Noord-Nederland
  9. Vleesbenamingen op Franse vegetarische producten toch toegestaan in Frankrijk
  10. Oprichter Willicroft verkoopt na moeilijk jaar: 'opschalen in plantaardig is lastig'
  11. Lupineballetjes bij Ekoplaza: 'We zochten naar een meer populaire manier om de peulvrucht aan te bieden'
  12. Foodvalley verwacht dat deze eiwittrends de komende vijf jaar bepalend zijn
  13. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  14. Vleesvervangers ultrabewerkt? 5 producenten vertellen hoe ze hiermee omgaan
  15. Trends SIAL 2024: eiwitverrijkt lijkt het toverwoord (podcast)
  1. Na Lidl komt ook supermarkt Dirk met hybride vleesproducten
  2. Komst 'bloedende' plantaardige burger stap dichterbij na goedkeuring EFSA: Nederlandse producenten zijn nog voorzichtig
  3. Europees Hof: 'Verbod vleesnamen voor plantaardige producten niet toegestaan'
  4. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  5. Een plantaardig alternatief voor kaas van lokale grondstoffen? Het project KAAZ moet daarbij helpen
  6. Upfield verandert naam naar Flora Food Group
  7. Vezeltechnologie biedt alternatief voor getextureerde plantaardige eiwitten
  8. Extrusie in ontwikkeling: betere plantaardige producten met minder verfijnde grondstoffen
  9. Vleesvervangers vervangen vooral vlees in catering en horeca
  10. 4 drempels om op te schalen in alternatieve eiwitten en 3 manieren om deze te overwinnen
  11. Ook Picnic en Spar maken werk van minder dierlijk en meer plantaardig
  12. Verkoop zuivelalternatieven keldert: oneerlijke concurrentie door verbruiksbelasting?
  13. Expert: 'Kweekvlees wordt ingrediënt van plantaardige alternatieven om smaak en kosten te verbeteren'
  14. 'Groei in plantaardig zit in wraps of pokebowls, niet in nuggets of hamburgers' (podcast)
  15. Reststroom uit bier vormt basis eiwitshake Upfront