1. Lekker, gezond en vooral betaalbaar: dat is de strategie van ME-AT voor groei in vleesvervangers
  2. De Veldfabriek start haverdrankproductie: 'We zijn binnen de duurzame tak de meest verantwoorde'
  3. Zo 'brouwt' startup eiwit uit bacteriën: 'Door eigen productie leren we van fouten'
  4. 'Supermarkten durven geen pijnlijke keuzes te maken' en 6 andere redenen waarom eiwittransitie traag verloopt
  5. Startup maakt plantaardig ijs zonder toegevoegd suiker: 'Plantaardig is geen compromis, maar de standaard'
  6. Rival Foods haalt investering op voor opschaling plantaardige vleesproductie
  7. Voor abonneesWaarom retailers in de rij staan voor hybride zuivel
  8. Voor abonnees10 tips: hoe een hybride bietenburger je leert om een product te ontwikkelen zonder 'gedoe' in je fabriek
  9. GesponsordProteïnerijke claims op voedingsmiddelen leveren vragen op voor kwaliteitsmanagers
  10. 'Vleesbastion' IFFA omarmt alternatief eiwit: 'we staan op kantelpunt'
  11. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  12. Vivera neemt De Vegetarische Slager over van Unilever
  13. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  14. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  15. Nationale week zonder vlees & zuivel in maart focust extra op Noord-Nederland
  1. Vleesbenamingen op Franse vegetarische producten toch toegestaan in Frankrijk
  2. Oprichter Willicroft verkoopt na moeilijk jaar: 'opschalen in plantaardig is lastig'
  3. Lupineballetjes bij Ekoplaza: 'We zochten naar een meer populaire manier om de peulvrucht aan te bieden'
  4. Foodvalley verwacht dat deze eiwittrends de komende vijf jaar bepalend zijn
  5. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  6. Vleesvervangers ultrabewerkt? 5 producenten vertellen hoe ze hiermee omgaan
  7. Trends SIAL 2024: eiwitverrijkt lijkt het toverwoord (podcast)
  8. Na Lidl komt ook supermarkt Dirk met hybride vleesproducten
  9. Komst 'bloedende' plantaardige burger stap dichterbij na goedkeuring EFSA: Nederlandse producenten zijn nog voorzichtig
  10. Europees Hof: 'Verbod vleesnamen voor plantaardige producten niet toegestaan'
  11. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  12. Een plantaardig alternatief voor kaas van lokale grondstoffen? Het project KAAZ moet daarbij helpen
  13. Upfield verandert naam naar Flora Food Group
  14. Vezeltechnologie biedt alternatief voor getextureerde plantaardige eiwitten
  15. Extrusie in ontwikkeling: betere plantaardige producten met minder verfijnde grondstoffen