
Wat kunnen we de komende tijd verwachten op gebied van de Farm to Fork strategie? Wat wordt er op Europees niveau besproken aangaande nieuwe...
Wat kunnen we de komende tijd verwachten op gebied van de Farm to Fork strategie? Wat wordt er op Europees niveau besproken aangaande nieuwe...
Bron van vezels, een gewenste claim voor voedingsmiddelenbedrijven. Bovendien zorgen extra vezels voor extra punten in de Nutri-Score-berekening. De...
De Zweedse havermelkproducent Oatly heeft al het negatieve nieuws rondom het merk en het bedrijf op een site bij elkaar verzameld. De site is...
Jan Zandbergen Groep opende onlangs een gloednieuw innovatiecentrum in Veenendaal. De producent van vleesproducten en vleesvervangers wil in het...
Nog steeds is er veel onduidelijkheid omtrent de betekenis en definitie van ‘plantaardig’. In wet- en regelgeving is niet specifiek vastgelegd wat...
STARTUP BELICHT - Startup Tindle maakt plantaardige kip. Hiermee wil de startup er uiteindelijk voor zorgen dat de wereld minder afhankelijk is van...
Plantaardig is geen trend meer. In elke categorie van vlees en vis tot roomkaas en emulgatoren. Elk bedrijf van zuivelgiganten tot startups, iedereen...
Cargill werkt samen met de Spaanse startup Cubiq Foods om hun plantaardige vetemulsie naar de markt te brengen. De multinational ziet het vet als een...
De recent opgerichte alliantie Food Fermentation Europe (FFE) heeft als doel om precisiefermentatie als duurzame technologie te promoten. Ze willen...
Redefine Meat serveerde in de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel een 5-gangen diner bij Bistrobar Berlin met Michelin sterrenchef Peter Gast als...