1. Beyond Meat verandert naam naar Beyond: switch naar 'functioneel plantaardig'
  2. Lekker, gezond en vooral betaalbaar: dat is de strategie van ME-AT voor groei in vleesvervangers
  3. Productontwikkeling bij Bieze Food Group: van suikerreductie tot 'plantificering'
  4. Startup maakt plantaardig ijs zonder toegevoegd suiker: 'Plantaardig is geen compromis, maar de standaard'
  5. Rival Foods haalt investering op voor opschaling plantaardige vleesproductie
  6. Voor abonneesWaarom retailers in de rij staan voor hybride zuivel
  7. Voor abonneesMeer plantaardig in restaurants? Met deze producten kunnen foodbedrijven scoren zegt Proveg
  8. Voor abonneesHoe ontwikkelde Flora Food Group de papieren boterkuip? 'Klikgeluid bij sluiten essentieel'
  9. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  10. Voor abonneesNederlander houdt vast aan stukje vlees, maar aanbod plantaardig groeit: 6 inzichten uit Eiwitmonitor 2024
  11. Productinnovaties maart: Duvel introduceert limited-edition Duvel Imperial Blond
  12. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  13. Ceo Van Loon Group: 'Geen toekomst vleesvervangers, wel voor hybride'
  14. Zal lokale soja yoghurteters over de streep trekken? Jumbo en De Nieuwe Melkboer denken van wel
  15. Nationale week zonder vlees & zuivel in maart focust extra op Noord-Nederland
  1. Voor abonneesGoed voorbereid op veranderende wetgeving? Dit gebeurde er in 2024 en komt eraan in 2025
  2. Vleesbenamingen op Franse vegetarische producten toch toegestaan in Frankrijk
  3. Oprichter Willicroft verkoopt na moeilijk jaar: 'opschalen in plantaardig is lastig'
  4. Voor abonnees4 tips: zo zijn plantaardige alternatieven voor zuivel aantrekkelijk voor de doorsnee consument
  5. Foodvalley verwacht dat deze eiwittrends de komende vijf jaar bepalend zijn
  6. Jaaroverzicht podcasts 2024: Trends spotten tot Plus over plantaardig
  7. Voor abonneesFood Law Event gemist: Laatste stand van zaken voor herkomstetikettering en benamingen plantaardige alternatieven (video)
  8. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  9. Vleesvervangers ultrabewerkt? 5 producenten vertellen hoe ze hiermee omgaan
  10. Ceo Unilever tegen FD: Voedingsmerken te koop die onvoldoende bij portfolio passen
  11. FiE 2024: 'Introductie hybride gehakt van Lidl zorgt voor meer interesse van foodproducenten'
  12. Meer plantaardig en minder dierlijk in de supermarkt? Benchmark geeft inzicht in wat goed gaat en wat niet
  13. Foodtrends 2025 met fooddesigner Marielle Bordewijk: 'Zoek de grotere trends achter de kortstondige hypes, die zijn er zeker'
  14. Komst 'bloedende' plantaardige burger stap dichterbij na goedkeuring EFSA: Nederlandse producenten zijn nog voorzichtig
  15. Flora Food Group verandert naam Blue Band Roombeter naar Blue Band Heerlijk Romig