1. Voor abonneesMicrobioloog Marcel Zwietering (WUR): 'Samenwerking met industrie betekent niet dat je je voor een karretje laat spannen'
  2. Voor abonneesHuisdieren als bron van salmonella onderschat
  3. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen mei: gezondheidsklachten na consumptie snoepjes Haribo cola
  4. Hoogleraar Marcel Zwietering wint Europese prijs voor voedselveiligheid
  5. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen april: Listeria monocytogenes in chocolademousse
  6. 'Ziekenhuisbacterie' infiltreert voedselketen: EFSA waarschuwt voor antibioticaresistentie
  7. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen voor maart: Salmonella in dried bitter leaves
  8. Nederlandse recalls en waarschuwingen maart: metaaldeeltjes in karamel zeezout chocolade
  9. GesponsordSnel, betrouwbaar en effectief: microbiële controle met MALDI-TOF MS
  10. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk salmonella in kalkoenfilet mignon
  11. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk slecht geseald rijstdessert
  12. NVWA wijzigt Infoblad 85: nu ter consultatie bij bedrijfsleven
  13. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van september: onvermeld allergeen kip kerrie maaltijd
  14. Belgische recalls en waarschuwingen september: salmonella in kipfilet
  15. Nederlandse recalls en waarschuwingen juli: Amandelen in gevulde olijven
  1. Nestlé scherpt kwaliteitscontroles bronwater aan na waarschuwing toezichthouder
  2. Statiegeld op melkflessen heeft geen impact op voedselveiligheid
  3. Voor abonneesLitouwse visproducten oorzaak aanhoudende Listeria-uitbraak
  4. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  5. Biofilm-imitatie kan reinigingsproces versnellen
  6. Beheersing omgevingspathogenen toegevoegd aan autocontrolegidsen
  7. Opkomend voedselveiligheidsrisico: 'Bacillus cereus gaat in de toekomst nog veel opspelen'
  8. De markt op met eiwitten uit precisiefermentatie? 'Zorg voor lagere prijzen of kijk naar high end producten'
  9. Voor abonnees11 vragen aan NVWA over monitoring, studies en challengetesten
  10. NIZO start onderzoek naar voedselveiligheids- en kwaliteitsrisico's plantaardige producten
  11. Handig overzicht: deze artikelen helpen je bij het bouwen van Food Safety Culture
  12. Voor abonneesJe fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de kwaliteitsmanager
  13. FAO/WHO expertmeeting: Listeria monocytogenes in kant-en-klaar voedsel wereldwijd
  14. Wat zijn de kansen van Whole Genome Sequencing (WGS) voor de foodsector?
  15. Conserveren voor gevorderden: procesbeheersing is essentieel