1. VMT komt met nieuwe editie 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' tijdens Praktijkdag Microbiologie
  2. Voor abonneesWebinar terugkijken: NVWA geeft uitleg bij Handboek Levensmiddelenmicrobiologie
  3. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen juni: MOSH en MOAH in Lay's chipszakken
  4. NVWA vervangt Informatieblad 85 door Handboek Levensmiddelenmicrobiologie
  5. Voor abonneesHuisdieren als bron van salmonella onderschat
  6. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen mei: gezondheidsklachten na consumptie snoepjes Haribo cola
  7. Hoogleraar Marcel Zwietering wint Europese prijs voor voedselveiligheid
  8. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen april: Listeria monocytogenes in chocolademousse
  9. 'Ziekenhuisbacterie' infiltreert voedselketen: EFSA waarschuwt voor antibioticaresistentie
  10. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen voor maart: Salmonella in dried bitter leaves
  11. Nederlandse recalls en waarschuwingen maart: metaaldeeltjes in karamel zeezout chocolade
  12. GesponsordSnel, betrouwbaar en effectief: microbiële controle met MALDI-TOF MS
  13. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk salmonella in kalkoenfilet mignon
  14. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk slecht geseald rijstdessert
  15. NVWA wijzigt Infoblad 85: nu ter consultatie bij bedrijfsleven
  1. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van september: onvermeld allergeen kip kerrie maaltijd
  2. Belgische recalls en waarschuwingen september: salmonella in kipfilet
  3. Nederlandse recalls en waarschuwingen juli: Amandelen in gevulde olijven
  4. Nestlé scherpt kwaliteitscontroles bronwater aan na waarschuwing toezichthouder
  5. Statiegeld op melkflessen heeft geen impact op voedselveiligheid
  6. Voor abonneesLitouwse visproducten oorzaak aanhoudende Listeria-uitbraak
  7. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  8. Biofilm-imitatie kan reinigingsproces versnellen
  9. Beheersing omgevingspathogenen toegevoegd aan autocontrolegidsen
  10. Opkomend voedselveiligheidsrisico: 'Bacillus cereus gaat in de toekomst nog veel opspelen'
  11. De markt op met eiwitten uit precisiefermentatie? 'Zorg voor lagere prijzen of kijk naar high end producten'
  12. Voor abonnees11 vragen aan NVWA over monitoring, studies en challengetesten
  13. NIZO start onderzoek naar voedselveiligheids- en kwaliteitsrisico's plantaardige producten
  14. Handig overzicht: deze artikelen helpen je bij het bouwen van Food Safety Culture
  15. Voor abonneesJe fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de kwaliteitsmanager