Abonneren
voedselveiligheid
wetgeving
r&d
duurzaam
technologie
economie
marketing
foodtrends
belgie
voeding & gezondheid
mensen
Product & Bedrijfsnieuws
Nieuwsbrieven
Magazine
Events
Vacatures
  • Nieuwsbrieven
  • Magazine
  • Events
  • Vacatures
    • voedselveiligheid
    • wetgeving
    • r&d
    • duurzaam
    • technologie
    • economie
    • Meer thema's...
      • marketing
      • foodtrends
      • belgie
      • voeding & gezondheid
      • mensen
      • Product & Bedrijfsnieuws

    Alles over Microbiologie

    CongresVoedselveiligheid & Kwaliteit

    08-06-2022 | Webinar Kwaliteit van microbiologische media

    Of je het zelf maakt of kant-en-klaar koopt: doen voedingsmedia wat ze moeten doen? Het webinar 'Kwaliteit van microbiologische media' zorgt ervoor...
    08-06-2022 |  Webinar Kwaliteit van microbiologische media
    CongresVoedselveiligheid & Kwaliteit

    01-06-2022 | Symposium Nieuwe producten, andere...

    Op woensdag 1 juni 2022 organiseert de Stichting Food Micro in Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt een symposium over de voedselveiligheidsrisico’s van...
    01-06-2022 | Symposium Nieuwe producten, andere...
    NieuwsVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Evaluatie Actieplan: voedselveiligheid eierketen heeft topprioriteit...

    Uit de evaluatie van het Actieplan Voedselveiligheid dat werd opgesteld na de fipronilcrisis in 2017 is gebleken dat het voedselveiligheidsstelsel in...
    Evaluatie Actieplan: voedselveiligheid eierketen heeft topprioriteit...
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Je fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de...

    Een kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het garanderen en optimaliseren van de veiligheid en kwaliteit van een product, dienst of tak van een...
    Je fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de...
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Nieuw voedsel zorgt voor nieuwe risico’s op pathogenen

    U kent ze wel: Salmonella, Listeria of Campylobacter. Zogenaamde pathogenen: micro-organismen die je ziek maken. Sommige pathogenen ‘wonen’ in een...
    Nieuw voedsel zorgt voor nieuwe risico’s op pathogenen
    NieuwsWetgeving & Toezicht

    Nieuwe norm in ontwikkeling voor telling gisten en schimmels

    NEN is nauw betrokken bij de ontwikkeling van één internationale norm voor het tellen van gisten en schimmels in onder meer voedingsmiddelen.
    Nieuwe norm in ontwikkeling voor telling gisten en schimmels
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Simone Hertzberger over 200ste Thema Update Voedselveiligheid: mijn...

    De tweehonderdste editie van de Thema Update Voedselveiligheid is vandaag verschenen. Simone Hertzberger, samensteller en hoofdredacteur van deze...
    Simone Hertzberger over 200ste Thema Update Voedselveiligheid: mijn...
    ArtikelIngrediënt & Product

    Welke ingrediënten beinvloeden het microbioom? Unilever en Holobiome...

    Unilever doet samen met de darmmicrobioom-experts van Holobiome onderzoek naar ingrediënten die het mentale welzijn verbeteren. VMT sprak met beide...
    Welke ingrediënten beinvloeden het microbioom? Unilever en Holobiome...
    NieuwsVoedselveiligheid & Kwaliteit

    5,5 miljoen onderzoeksgeld beschikbaar voor onderzoek microbioom en...

    Er is weinig bekend over de werking van het microbioom in de bodem en op planten en hoe deze micro-organismen invloed hebben op een gezond microbioom...
    5,5 miljoen onderzoeksgeld beschikbaar voor onderzoek microbioom en...
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Listeria? Een vectoranalyse kan de uitkomst bieden

    Een bedrijf gespecialiseerd in warme maaltijden wil het assortiment uitbreiden met kant-en-klare pastasalades. Er wordt een tiental verschillende...
    Listeria? Een vectoranalyse kan de uitkomst bieden
    VMT is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen