1. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk slecht geseald rijstdessert
  2. NVWA wijzigt Infoblad 85: nu ter consultatie bij bedrijfsleven
  3. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van september: onvermeld allergeen kip kerrie maaltijd
  4. Belgische recalls en waarschuwingen september: salmonella in kipfilet
  5. Nederlandse recalls en waarschuwingen juli: Amandelen in gevulde olijven
  6. Nestlé scherpt kwaliteitscontroles bronwater aan na waarschuwing toezichthouder
  7. Statiegeld op melkflessen heeft geen impact op voedselveiligheid
  8. Voor abonneesLitouwse visproducten oorzaak aanhoudende Listeria-uitbraak
  9. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  10. Biofilm-imitatie kan reinigingsproces versnellen
  11. Beheersing omgevingspathogenen toegevoegd aan autocontrolegidsen
  12. Opkomend voedselveiligheidsrisico: 'Bacillus cereus gaat in de toekomst nog veel opspelen'
  13. De markt op met eiwitten uit precisiefermentatie? 'Zorg voor lagere prijzen of kijk naar high end producten'
  14. Voor abonnees11 vragen aan NVWA over monitoring, studies en challengetesten
  15. NIZO start onderzoek naar voedselveiligheids- en kwaliteitsrisico's plantaardige producten
  1. Handig overzicht: deze artikelen helpen je bij het bouwen van Food Safety Culture
  2. Voor abonneesJe fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de kwaliteitsmanager
  3. FAO/WHO expertmeeting: Listeria monocytogenes in kant-en-klaar voedsel wereldwijd
  4. Wat zijn de kansen van Whole Genome Sequencing (WGS) voor de foodsector?
  5. Conserveren voor gevorderden: procesbeheersing is essentieel
  6. VMT Summerclass QA 3: Zo beheers je Listeria monocytogenes in de praktijk
  7. SERS-techniek om pesticiden te detecteren werkt lang niet altijd
  8. Eten vleeswaren verhoogt kans op darmkanker: welke alternatieven voor nitriet zijn er?
  9. NEN publiceert internationale norm over Whole Genome Sequencing (WGS)
  10. Kruisbesmetting voorkomen in de fabriek - vijf belangrijke aandachtspunten
  11. Allergeniciteit novel foods voorspellen met nieuwe methodes
  12. Evaluatie Actieplan: voedselveiligheid eierketen heeft topprioriteit na fipronilaffaire
  13. Nieuw voedsel zorgt voor nieuwe risico's op pathogenen
  14. Nieuwe norm in ontwikkeling voor telling gisten en schimmels
  15. Simone Hertzberger over 200ste Thema Update Voedselveiligheid: mijn fascinatie voor wat er fout kan gaan met voedsel