1. 'Ziekenhuisbacterie' infiltreert voedselketen: EFSA waarschuwt voor antibioticaresistentie
  2. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen voor maart: Salmonella in dried bitter leaves
  3. Nederlandse recalls en waarschuwingen maart: metaaldeeltjes in karamel zeezout chocolade
  4. GesponsordSnel, betrouwbaar en effectief: microbiële controle met MALDI-TOF MS
  5. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk salmonella in kalkoenfilet mignon
  6. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk slecht geseald rijstdessert
  7. NVWA wijzigt Infoblad 85: nu ter consultatie bij bedrijfsleven
  8. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van september: onvermeld allergeen kip kerrie maaltijd
  9. Belgische recalls en waarschuwingen september: salmonella in kipfilet
  10. Nederlandse recalls en waarschuwingen juli: Amandelen in gevulde olijven
  11. Nestlé scherpt kwaliteitscontroles bronwater aan na waarschuwing toezichthouder
  12. Statiegeld op melkflessen heeft geen impact op voedselveiligheid
  13. Voor abonneesLitouwse visproducten oorzaak aanhoudende Listeria-uitbraak
  14. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  15. Biofilm-imitatie kan reinigingsproces versnellen
  1. Beheersing omgevingspathogenen toegevoegd aan autocontrolegidsen
  2. Opkomend voedselveiligheidsrisico: 'Bacillus cereus gaat in de toekomst nog veel opspelen'
  3. De markt op met eiwitten uit precisiefermentatie? 'Zorg voor lagere prijzen of kijk naar high end producten'
  4. Voor abonnees11 vragen aan NVWA over monitoring, studies en challengetesten
  5. NIZO start onderzoek naar voedselveiligheids- en kwaliteitsrisico's plantaardige producten
  6. Handig overzicht: deze artikelen helpen je bij het bouwen van Food Safety Culture
  7. Voor abonneesJe fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de kwaliteitsmanager
  8. FAO/WHO expertmeeting: Listeria monocytogenes in kant-en-klaar voedsel wereldwijd
  9. Wat zijn de kansen van Whole Genome Sequencing (WGS) voor de foodsector?
  10. Conserveren voor gevorderden: procesbeheersing is essentieel
  11. VMT Summerclass QA 3: Zo beheers je Listeria monocytogenes in de praktijk
  12. SERS-techniek om pesticiden te detecteren werkt lang niet altijd
  13. Eten vleeswaren verhoogt kans op darmkanker: welke alternatieven voor nitriet zijn er?
  14. NEN publiceert internationale norm over Whole Genome Sequencing (WGS)
  15. Kruisbesmetting voorkomen in de fabriek - vijf belangrijke aandachtspunten