1. Belgische recalls en waarschuwingen september: salmonella in kipfilet
  2. Nederlandse recalls en waarschuwingen juli: Amandelen in gevulde olijven
  3. Nestlé scherpt kwaliteitscontroles bronwater aan na waarschuwing toezichthouder
  4. Statiegeld op melkflessen heeft geen impact op voedselveiligheid
  5. Voor abonneesLitouwse visproducten oorzaak aanhoudende Listeria-uitbraak
  6. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  7. Biofilm-imitatie kan reinigingsproces versnellen
  8. Beheersing omgevingspathogenen toegevoegd aan autocontrolegidsen
  9. Opkomend voedselveiligheidsrisico: 'Bacillus cereus gaat in de toekomst nog veel opspelen'
  10. De markt op met eiwitten uit precisiefermentatie? 'Zorg voor lagere prijzen of kijk naar high end producten'
  11. Voor abonnees11 vragen aan NVWA over monitoring, studies en challengetesten
  12. NIZO start onderzoek naar voedselveiligheids- en kwaliteitsrisico's plantaardige producten
  13. Handig overzicht: deze artikelen helpen je bij het bouwen van Food Safety Culture
  14. Voor abonneesJe fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de kwaliteitsmanager
  15. FAO/WHO expertmeeting: Listeria monocytogenes in kant-en-klaar voedsel wereldwijd
  1. Wat zijn de kansen van Whole Genome Sequencing (WGS) voor de foodsector?
  2. Conserveren voor gevorderden: procesbeheersing is essentieel
  3. VMT Summerclass QA 3: Zo beheers je Listeria monocytogenes in de praktijk
  4. SERS-techniek om pesticiden te detecteren werkt lang niet altijd
  5. Eten vleeswaren verhoogt kans op darmkanker: welke alternatieven voor nitriet zijn er?
  6. NEN publiceert internationale norm over Whole Genome Sequencing (WGS)
  7. Kruisbesmetting voorkomen in de fabriek - vijf belangrijke aandachtspunten
  8. Allergeniciteit novel foods voorspellen met nieuwe methodes
  9. Evaluatie Actieplan: voedselveiligheid eierketen heeft topprioriteit na fipronilaffaire
  10. Nieuw voedsel zorgt voor nieuwe risico's op pathogenen
  11. Nieuwe norm in ontwikkeling voor telling gisten en schimmels
  12. Simone Hertzberger over 200ste Thema Update Voedselveiligheid: mijn fascinatie voor wat er fout kan gaan met voedsel
  13. Welke ingrediënten beinvloeden het microbioom? Unilever en Holobiome zoeken het uit
  14. 5,5 miljoen onderzoeksgeld beschikbaar voor onderzoek microbioom en voedselveiligheid
  15. Listeria? Een vectoranalyse kan de uitkomst bieden