1. Van supermarktkeuken naar gaarkeuken: zo wil deze startup 'Unilever van de nieuwe generatie' worden
  2. Consumentenbond ziet meer volkoren granen in kant-en-klaarmaaltijden van huismerken
  3. Voor abonneesNestlé riskeert boete: 'Grootste E.coli-uitbraak ooit in Frankrijk'
  4. Dit zijn 6 kansen voor plantaardig in kant-en-klare snacks
  5. Gezondheid kant-en-klaarmaaltijden blijft punt van zorg, maar supermarkten sleutelen eraan
  6. Consumentenbond over zoutgehalte maaltijdmixen: 'fabrikanten hebben daar lak aan'
  7. Consumentenbond: 'Veel kant-en-klaarmaaltijden ongezonder dan gedacht'
  8. Scoren ultrabewerkte producten een lagere Nutri-Score? Onderzoek vergelijkt logo met NOVA-classificatie
  9. Recalls België 2023 in beeld: ruim 300 meldingen in een jaar
  10. Ontwikkelingen in 5 sectoren op een rij: 'Grote crises achter ons, maar zeker niet terug naar normaal'
  11. Honderden zieken in uitbraak door schoollunches
  12. Wat gebeurde er de afgelopen tijd in herformulering? 'NAPV speelt geen leidende rol'
  13. 'Consument heeft behoefte aan volkoren, supermarkt speelt hier te weinig op in'
  14. Voorkom voedselverspilling door validatie 'Houdbaarheid van zestig naar negentig dagen bijgesteld'
  15. Ontwikkelingen NAPV: betere afstemming op Nutri-Score en criteria voor maaltijden in de maak
  1. Voor abonneesHAS studenten ontwerpen voedsel van de toekomst: van rivierkreeftbitterbal tot menstruatiereep
  2. Zo werkt Iglo aan herformulering: 'Met kant-en-klare producten rijden consumenten minder snel een scheve schaats'
  3. 'NAPV moet uitgebreid worden naar out-of-home en kant-en-klaar aanbod'
  4. FAO/WHO expertmeeting: Listeria monocytogenes in kant-en-klaar voedsel wereldwijd
  5. GesponsordDuurzame verpakkingen 'in-pack' pasteuriseren met MicroPast technologie
  6. EVA wordt onderdeel ProVeg
  7. 7 producenten over vriesvers imago: 'Diepgevroren moet evenveel aandacht krijgen als vers'
  8. 'Diepvries is het nieuwe vers', stelt startup Plant B over haar plantaardige maaltijden
  9. Anthony Botelberge nieuwe Fevia-voorzitter
  10. Voor abonnees5 aandachtspunten om als voedingsproducent in te spelen op de toenemende vergrijzing
  11. Fost Plus lanceert digitaal aangiftesysteem voor verpakkende bedrijven
  12. Albert Heijn breidt assortiment internationale gerechten uit
  13. Inmiddels bijna 500 zieken door rauwe gepaneerde kip (update)
  14. Diepvriesmaaltijden Lazy Vegan vinden weg naar het Belgische schap
  15. Producenten snakken naar groen licht voor bacteriofagen als niet-decontaminerende proceshulpstof