1. Gezondheid kant-en-klaarmaaltijden blijft punt van zorg, maar supermarkten sleutelen eraan
  2. Consumentenbond over zoutgehalte maaltijdmixen: 'fabrikanten hebben daar lak aan'
  3. Consumentenbond: 'Veel kant-en-klaarmaaltijden ongezonder dan gedacht'
  4. Scoren ultrabewerkte producten een lagere Nutri-Score? Onderzoek vergelijkt logo met NOVA-classificatie
  5. Recalls België 2023 in beeld: ruim 300 meldingen in een jaar
  6. Ontwikkelingen in 5 sectoren op een rij: 'Grote crises achter ons, maar zeker niet terug naar normaal'
  7. Wat gebeurde er de afgelopen tijd in herformulering? 'NAPV speelt geen leidende rol'
  8. Voorkom voedselverspilling door validatie 'Houdbaarheid van zestig naar negentig dagen bijgesteld'
  9. Ontwikkelingen NAPV: betere afstemming op Nutri-Score en criteria voor maaltijden in de maak
  10. Voor abonneesHAS studenten ontwerpen voedsel van de toekomst: van rivierkreeftbitterbal tot menstruatiereep
  11. Zo werkt Iglo aan herformulering: 'Met kant-en-klare producten rijden consumenten minder snel een scheve schaats'
  12. 'NAPV moet uitgebreid worden naar out-of-home en kant-en-klaar aanbod'
  13. FAO/WHO expertmeeting: Listeria monocytogenes in kant-en-klaar voedsel wereldwijd
  14. GesponsordDuurzame verpakkingen 'in-pack' pasteuriseren met MicroPast technologie
  15. EVA wordt onderdeel ProVeg
  1. 7 producenten over vriesvers imago: 'Diepgevroren moet evenveel aandacht krijgen als vers'
  2. 'Diepvries is het nieuwe vers', stelt startup Plant B over haar plantaardige maaltijden
  3. Anthony Botelberge nieuwe Fevia-voorzitter
  4. Voor abonnees5 aandachtspunten om als voedingsproducent in te spelen op de toenemende vergrijzing
  5. Fost Plus lanceert digitaal aangiftesysteem voor verpakkende bedrijven
  6. Albert Heijn breidt assortiment internationale gerechten uit
  7. Inmiddels bijna 500 zieken door rauwe gepaneerde kip (update)
  8. Diepvriesmaaltijden Lazy Vegan vinden weg naar het Belgische schap
  9. Producenten snakken naar groen licht voor bacteriofagen als niet-decontaminerende proceshulpstof
  10. Gezond Leven: 'Ultrabewerkte voeding is niet per definitie ongezond'
  11. Listeria zit in een kwart van onderzochte diepvriesgroente
  12. Startup Lazy Vegan over kant-en-klaar maaltijden: 'Wij willen het makkelijk maken om plantaardig te eten'
  13. 'De houding in de VS over Listeria in laag-risicoproducten moet radicaal omgegooid worden'
  14. Ongeveer 400 zieken door gepaneerde diepvrieskipstukjes
  15. Wijziging van visie verwacht over Listeria in kant-en-klaar producten