1. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen mei: gezondheidsklachten na consumptie snoepjes Haribo cola
  2. Nog niet aangemeld voor het Food Law Event? 5 redenen om te komen
  3. GesponsordVerhandelbaarheidsrapport wint terrein: zekerheid en snelheid voor private label-producenten
  4. GesponsordClaims en etikettering: kennis is key
  5. Exporteren buiten de EU: zo gaan deze 2 producenten hiermee om
  6. Voor abonneesMisleiding door 'dual quality': 5 controlepunten voor producenten
  7. Voor abonneesVoedselwetgeving toepassen in functie: 4 eigenschappen om aandacht te geven
  8. Voor abonnees6 tips: zo maak je een voedingswaardetabel die aan de wet voldoet
  9. Dit komt er qua Europese wetgeving de komende jaren op de industrie af
  10. Voor abonneesVernieuwd Handboek Additieven: 11 tips van de NVWA
  11. Voor abonneesNVWA Handboek Aroma's: 10 belangrijke punten op een rij
  12. Voor abonnees2 foutjes op 1 etiket en dus: een recall
  13. Voedingsexpert over etiketvoorstel retail: 'Een Engelstalig etiket lost niets op'
  14. Voor abonneesNVWA Handboek Enzymen: 10 belangrijke punten op een rij
  15. Verdwaald in het web van etiketteringswetgeving? Deze artikelen helpen je verder
  1. Zo gaan QA'ers en R&D'ers om met wetgeving: 11 ervaringen op een rij
  2. Misleiding voorkomen? Dit is de rol van de 'gemiddelde consument' in voedingsrecht
  3. Geen Nederlandse etiketten meer? Jumbo, Plus en Picnic opperen 1 Engelstalig etiket in EU
  4. Vleesbenamingen op Franse vegetarische producten toch toegestaan in Frankrijk
  5. Voor abonneesHandboek aroma's: 4 tips van de NVWA
  6. Voor abonneesNieuw Nederlandse allergenenbeleid: 7 tips voor toepassing in je bedrijf
  7. GesponsordCommunicatie over je product is een vak apart
  8. Voor abonneesBelangrijkste punten onderzoek etikettering: 'Hiaten in EU-wetgeving kunnen misleiding in de hand werken'
  9. Visie van Geert Houben op allergenen: 'Op etiketten kan nu een waarschuwing staan die niet nodig is'
  10. Voor abonneesNieuwe versie Handboek Etikettering: dit zijn de 4 grootste wijzigingen
  11. Ervaring QA'er: 'Klanten kunnen als een accelerator op de wetgeving werken'
  12. Additieven weglaten uit de lijst van ingrediënten? In deze gevallen mag het
  13. GesponsordCreëer de juiste bereidingswijze op het etiket
  14. Farm to Fork-strategie teleurstelling voor duurzame etikettering? Dit is de huidige stand van zaken
  15. Een op drie mensen weet keurmerk niet te onderscheiden van neplogo