1. Cloetta gaat toch geen duurzame snoepfabriek in Roosendaal bouwen
  2. Voor abonneesZo kan de foodindustrie stappen zetten in energietransitie
  3. Voor abonneesDuurzaamheidsscores berekenen? Deze tools helpen daarbij
  4. Stikstofbeleid raakt voedselproducenten, kansen voor biologisch: 'Prijzen gaan omhoog'
  5. Biologische labels winnen aan populariteit: 'Internationale normen ontbreken nog'
  6. GesponsordDuurzame kaasproductie als onderdeel van een klimaatneutrale kaasketen
  7. Vezet gaat miljoenen kilo's groente besparen door snijafval te verwaarden
  8. Zo tovert Lamb Weston gebruikte frituurolie om tot nieuwe frietverpakking
  9. Dit is waarom cacao-alternatieven aan populariteit winnen
  10. 'Vleesindustrie moet meer lef tonen om identiteit en kwaliteit te laten zien'
  11. Diervriendelijk zuivel? Jumbo verkoopt melk van start-up Kalverliefde
  12. Voor abonneesVMT 6 (2024): Wetgeving duurzaamheid
  13. Paddenstoelen vervangen de veestapel? Mobiele kwekerij moet CO2-uitstoot verminderen
  14. Lamb Weston maakt verpakkingen van gebruikte frituurolie
  15. Supermarkten willen uitstel Europese anti-ontbossingswet
  1. Safe met Roos: CSRD-wetgeving doorbraak of administratieve last?
  2. Voedselverspilling in supermarkt neemt steeds verder af
  3. Consument koopt meer duurzame voeding
  4. Op deze zes manieren probeert Albert Heijn voedselverspilling tegen te gaan
  5. FSSC 22000 versie 6 krijgt GFSI-erkenning
  6. Een op drie mensen weet keurmerk niet te onderscheiden van neplogo
  7. Hoe microplastics mee te nemen in een LCA? TNO ontwikkelt meetmethode
  8. Kleine verpakkingen en keuze in alcoholvrij: hier let de consument op als het gaat om duurzaamheid en gezondheid
  9. Ingrediënten uit reststromen: wat kan de productontwikkelaar ermee?
  10. Voor abonneesHybride gehaktmix van Lidl een blijvertje? Experts vinden het spannend
  11. Verpakkingen verminderen, hergebruiken en recyclen, wat doen startups?
  12. Hybride gehakt met erwteneiwit van Lidl in schap: 'Zelfde smaak, maar lagere prijs en milieu-impact'
  13. Eerste kweekvleesdossier ingediend bij de EFSA
  14. GesponsordEnergie, afval en footprint in de tang houden? AI en digitalisering cruciaal voor foodproducent
  15. Plantaardige wolkenkrabber van GoodMills Innovation opgestart in Hamburg