Peulvruchtencake? Flanders Food onderzoekt potentie van peulvruchten...
Kunnen peulvruchten in de bakkerijsector een belangrijke grondstof zijn voor glutenvrije en plantaardige producten? Flanders Food zocht het uit in...
Kunnen peulvruchten in de bakkerijsector een belangrijke grondstof zijn voor glutenvrije en plantaardige producten? Flanders Food zocht het uit in...
De focus van FrieslandCampina Ingredients ligt in 2024 op het helpen van consumenten om zich zo goed mogelijk te voelen, door middel van voeding....
"We zien vaak dat duurzame foodmerken het belang overschatten dat consumenten hechten aan duurzaamheid." Daarom lanceren Food Cabinet en Future of...
De Consumentenbond publiceerde recent een onderzoek naar de aanwezigheid van volkoren graanproducten in kant-en-klaarmaaltijden. De...
De kipvervangers van Plus, Hoogvliet, Dirk en Like Meat komen het beste uit de test van de Consumentenbond. De bond testte 16 kipvervangers, waaruit...
Van de mensen die gezonder willen eten zegt 17 procent te weinig geld te hebben om daadwerkelijk gezonde producten te kopen. Een groter deel van 39...
Supermarktketen Lidl wil dat 50% van de verkochte eiwitten in 2030 van plantaardige afkomst is. Om dit te bereiken testen ze of vleesvervangers beter...
Consumenten kopen in de supermarkt steeds meer producten met een duurzaamheidskeurmerk. In 2022 besloeg het omzetaandeel van producten met een...
Wat maakt dat de mainstream consument meer vleesvervangers eet? Smaak natuurlijk, dat weet iedereen, maar wat is nog meer van invloed? In recent...
Tony's Chocolonely is door consumenten gekozen tot duurzaamste merk van Nederland. Daarmee stoot de chocoladeproducent De Vegetarische Slager van de...