1. Gudrun gebruikt nevenstroom cacaoboon voor vulling van praline
  2. Écht duurzame chocoladeletters? Sinterklaas blijft verrassen
  3. Wat betekent ontbossingswet voor foodproducenten: de ontwikkelingen voor 5 grondstoffen op een rij
  4. Nieuwe smaken spotten met AI? Dragonfruit en mungboon lijken veelbelovend
  5. Albert Heijn en Tony's Chocolonely willen meer traceerbare chocolade. 'Met alleen certificering bereiken we onze doelen niet'
  6. Zoetwarenexpert: 'De grondstofprijzen waren altijd in beweging, maar nooit zo extreem'
  7. Wederom brand: ditmaal in cacaofabriek Dutch Cacao in Amsterdam
  8. Brand in cacaoloods van Vollers in Westzaan
  9. EFSA maakt zich zorgen om kankerverwekkende nitrosamines in voedsel
  10. Zware metalen maken gezonde extra pure chocolade toch problematisch
  11. Baronie & Cémoi gaat chocolade verwerken via open chain Tony's Chocolonely
  12. Olam en NVWA over 'gifkoekjes': 'Er is onjuiste informatie gedeeld'
  13. Johan Hulleman (ex-Jumbo): 'Wet over ontbossing gaat grote impact hebben op retailers'
  14. Duurzaamheid en leefbaar inkomen hand in hand: 'Grote producenten betalen onvoldoende voor cacao'
  15. Koffie, cacao, soja en palmolie onder de loep: EU verbiedt invoer producten die bijdragen aan ontbossing
  1. Voor abonneesWebinar: Voedselveiligheidscultuur bij OFI: 'Bewustzijn loopt als rode draad door organisatie'
  2. FiE-innovatie-award: van koolzaadeiwit tot paddenstoelenextract
  3. Barry Callebaut herontwerpt chocoladeproces voor 'tweede generatie' chocolade
  4. Voor abonneesVMT Summerclass QA 4: Zo maak je risicomanagement van pathogenen minder intuïtief
  5. Grens tussen gourmet- en industriële producten vervaagt
  6. Ben & Jerry's sluit zich aan bij Tony's Chocolonely's slaafvrije chocolade keten
  7. Nieuwe duurzame bron voor cacao? Kweekchocolade wordt als mogelijke optie gezien
  8. Chocoladereep Toblerone verliest Zwitserse identiteit
  9. Column: Cacao als wereldverbeteraar
  10. Barry Callebaut maakt 'nutraceutical' fruitdrankje van cacao met EFSA-goedgekeurde claim over flavanolen
  11. Tony's Chocolonely compenseert boeren voor leefbaar inkomen bij dalende cacaoprijs
  12. Leonidas schakelt per 1 oktober over op gecertificeerde cacao voor zijn pralines
  13. Partnership Cacaolab en Puratos verankert R&D in chocolade in België (+video)
  14. 5 punten uit het duurzaamheidsrapport van Mondelēz International
  15. Documentaire over cacao-industrie resulteert in frisdrank van cacaovrucht: 'We gaan niet voor het zoveelste goedbedoelde initiatiefje'