1. GesponsordNatuurlijke oplossingen voor cacaoreductie zonder smaakconcessies
  2. Dit is waarom cacao-alternatieven aan populariteit winnen
  3. Duurzame dilemma's in cacao, koffie en cashew in Ivoorkust: van ontbossing tot een onvoorspelbaar klimaat
  4. Oxfam: Cacaoboeren profiteren niet van hoge cacaoprijzen, grote chocoladebedrijven en handelaren wel
  5. Kleur paars zorgt voor juridische stappen tegen Tony's Chocolonely
  6. Paaseitjes dit jaar duurder vanwege hoge suiker- en cacaoprijzen
  7. 'Kwaliteitspremie en de chocoladebonus zijn tot 5 maanden extra inkomen voor de cacaoboer'
  8. Tony's Chocolonely publiceert jaarverslag: 'uitbuiting van cacaoboeren moet stoppen'
  9. Gudrun gebruikt nevenstroom cacaoboon voor vulling van praline
  10. Écht duurzame chocoladeletters? Sinterklaas blijft verrassen
  11. Wat betekent ontbossingswet voor foodproducenten: de ontwikkelingen voor 5 grondstoffen op een rij
  12. Nieuwe smaken spotten met AI? Dragonfruit en mungboon lijken veelbelovend
  13. Albert Heijn en Tony's Chocolonely willen meer traceerbare chocolade. 'Met alleen certificering bereiken we onze doelen niet'
  14. Zoetwarenexpert: 'De grondstofprijzen waren altijd in beweging, maar nooit zo extreem'
  15. Wederom brand: ditmaal in cacaofabriek Dutch Cacao in Amsterdam
  1. Brand in cacaoloods van Vollers in Westzaan
  2. EFSA maakt zich zorgen om kankerverwekkende nitrosamines in voedsel
  3. Zware metalen maken gezonde extra pure chocolade toch problematisch
  4. Baronie & Cémoi gaat chocolade verwerken via open chain Tony's Chocolonely
  5. Olam en NVWA over 'gifkoekjes': 'Er is onjuiste informatie gedeeld'
  6. Johan Hulleman (ex-Jumbo): 'Wet over ontbossing gaat grote impact hebben op retailers'
  7. Duurzaamheid en leefbaar inkomen hand in hand: 'Grote producenten betalen onvoldoende voor cacao'
  8. Koffie, cacao, soja en palmolie onder de loep: EU verbiedt invoer producten die bijdragen aan ontbossing
  9. Voor abonneesWebinar: Voedselveiligheidscultuur bij OFI: 'Bewustzijn loopt als rode draad door organisatie'
  10. FiE-innovatie-award: van koolzaadeiwit tot paddenstoelenextract
  11. Barry Callebaut herontwerpt chocoladeproces voor 'tweede generatie' chocolade
  12. Voor abonneesVMT Summerclass QA 4: Zo maak je risicomanagement van pathogenen minder intuïtief
  13. Grens tussen gourmet- en industriële producten vervaagt
  14. Ben & Jerry's sluit zich aan bij Tony's Chocolonely's slaafvrije chocolade keten
  15. Nieuwe duurzame bron voor cacao? Kweekchocolade wordt als mogelijke optie gezien