1. Revyve speelt in op vraag naar glutenvrije eivervanger
  2. Voor abonneesRat veroorzaakt recall van brood in Japan
  3. Voor abonneesBakker Ammerlaan: 'Acrylamide verlagen is niet zo ingewikkeld'
  4. Puratos voorspelt nieuwe golf aan plantaardige en technologische vooruitgang in de bakkerij
  5. Ontwikkelingen in 5 sectoren op een rij: 'Grote crises achter ons, maar zeker niet terug naar normaal'
  6. Directeur NVB: 'Brood speelt belangrijke rol in eiwittransitie'
  7. NBC onderzoekt volkorenbrood: 'Niet alleen gezond, maar ook lekker'
  8. Peulvruchtencake? Flanders Food onderzoekt potentie van peulvruchten als bakkerij-ingrediënt
  9. Bakkerij van Keulen weer open: besmettingsbron aanvoermagazijn aangepakt
  10. Voor abonneesAlternatief voor kaliumsorbaat (E202)? 'Dit houdt schimmel langer uit bakkerijproducten'
  11. Startup kraakt code van reststroom bierbostel: nu wél stabiel genoeg voor producenten
  12. Industriële bakkerijsector en zoetwarenindustrie bereiken beiden cao-akkoord
  13. Vacuüm koelen: nieuwe energiebesparende techniek bij bereiden van brood
  14. Pally Biscuits slaat alarm: klimaatplannen kabinet niet haalbaar
  15. 'Big in Japan': voeding en drank uit België
  1. Foodbeurs SIAL 2022: een recap van VMT
  2. Hoe oxidatiebeheersing de verspilling van crackers tegengaat
  3. Leverancier bakkerijgrondstoffen Zeelandia leidt zelf operators op
  4. Bakery-trends spotten op foodbeurs SIAL: een overzicht
  5. Bakkers helemaal niet blij met uitgelekte regeling energiekosten
  6. Lallemand neemt bakkerij-enzymenlijn Nutrilife over van BASF
  7. Vandemoortele steekt €25 miljoen in nieuwe fabriek voor viennoiserie
  8. Zo bak je brood door te koelen: een vacuüm gekoeld product zakt niet meer weg
  9. Ovens in bakkerij verwarmen met eigen gas uit biovergister - zo werkt dat
  10. Cargill laat 40 ingenieurs werken aan chocola van de toekomst in House of Chocolate
  11. La Confiance ontvangt HiB label voor modern en ambachtelijk bakken
  12. Jan-Willem Grievink: 'Bakkerij en meelfabrikant moeten loskomen van kilo-denken'
  13. ING: bakkerij industrie moet kostenstijging doorbelasten aan supermarkt en consument
  14. Oorlog in Oekraïne zet tarwemarkt onder druk - Nederlandse leveranciers hebben aanvoer op orde
  15. Trendrapport bakkerijsector 2022: gerichte aanpak arbeidskrapte nodig