1. Voor abonneesTarwe, brood, gluten en gezondheid: waar staan we anno 2024?
  2. Revyve speelt in op vraag naar glutenvrije eivervanger
  3. Voor abonneesRat veroorzaakt recall van brood in Japan
  4. Voor abonneesBakker Ammerlaan: 'Acrylamide verlagen is niet zo ingewikkeld'
  5. Puratos voorspelt nieuwe golf aan plantaardige en technologische vooruitgang in de bakkerij
  6. Ontwikkelingen in 5 sectoren op een rij: 'Grote crises achter ons, maar zeker niet terug naar normaal'
  7. Directeur NVB: 'Brood speelt belangrijke rol in eiwittransitie'
  8. NBC onderzoekt volkorenbrood: 'Niet alleen gezond, maar ook lekker'
  9. Peulvruchtencake? Flanders Food onderzoekt potentie van peulvruchten als bakkerij-ingrediënt
  10. Bakkerij van Keulen weer open: besmettingsbron aanvoermagazijn aangepakt
  11. Voor abonneesAlternatief voor kaliumsorbaat (E202)? 'Dit houdt schimmel langer uit bakkerijproducten'
  12. Startup kraakt code van reststroom bierbostel: nu wél stabiel genoeg voor producenten
  13. Industriële bakkerijsector en zoetwarenindustrie bereiken beiden cao-akkoord
  14. Vacuüm koelen: nieuwe energiebesparende techniek bij bereiden van brood
  15. Pally Biscuits slaat alarm: klimaatplannen kabinet niet haalbaar
  1. 'Big in Japan': voeding en drank uit België
  2. Foodbeurs SIAL 2022: een recap van VMT
  3. Hoe oxidatiebeheersing de verspilling van crackers tegengaat
  4. Leverancier bakkerijgrondstoffen Zeelandia leidt zelf operators op
  5. Bakery-trends spotten op foodbeurs SIAL: een overzicht
  6. Bakkers helemaal niet blij met uitgelekte regeling energiekosten
  7. Lallemand neemt bakkerij-enzymenlijn Nutrilife over van BASF
  8. Vandemoortele steekt €25 miljoen in nieuwe fabriek voor viennoiserie
  9. Zo bak je brood door te koelen: een vacuüm gekoeld product zakt niet meer weg
  10. Ovens in bakkerij verwarmen met eigen gas uit biovergister - zo werkt dat
  11. Cargill laat 40 ingenieurs werken aan chocola van de toekomst in House of Chocolate
  12. La Confiance ontvangt HiB label voor modern en ambachtelijk bakken
  13. Jan-Willem Grievink: 'Bakkerij en meelfabrikant moeten loskomen van kilo-denken'
  14. ING: bakkerij industrie moet kostenstijging doorbelasten aan supermarkt en consument
  15. Oorlog in Oekraïne zet tarwemarkt onder druk - Nederlandse leveranciers hebben aanvoer op orde