1. Puratos voorspelt nieuwe golf aan plantaardige en technologische vooruitgang in de bakkerij
  2. Ontwikkelingen in 5 sectoren op een rij: 'Grote crises achter ons, maar zeker niet terug naar normaal'
  3. Directeur NVB: 'Brood speelt belangrijke rol in eiwittransitie'
  4. NBC onderzoekt volkorenbrood: 'Niet alleen gezond, maar ook lekker'
  5. Peulvruchtencake? Flanders Food onderzoekt potentie van peulvruchten als bakkerij-ingrediënt
  6. Bakkerij van Keulen weer open: besmettingsbron aanvoermagazijn aangepakt
  7. Voor abonneesAlternatief voor kaliumsorbaat (E202)? 'Dit houdt schimmel langer uit bakkerijproducten'
  8. Startup kraakt code van reststroom bierbostel: nu wél stabiel genoeg voor producenten
  9. Industriële bakkerijsector en zoetwarenindustrie bereiken beiden cao-akkoord
  10. Vacuüm koelen: nieuwe energiebesparende techniek bij bereiden van brood
  11. Pally Biscuits slaat alarm: klimaatplannen kabinet niet haalbaar
  12. 'Big in Japan': voeding en drank uit België
  13. Foodbeurs SIAL 2022: een recap van VMT
  14. Hoe oxidatiebeheersing de verspilling van crackers tegengaat
  1. Leverancier bakkerijgrondstoffen Zeelandia leidt zelf operators op
  2. Bakery-trends spotten op foodbeurs SIAL: een overzicht
  3. Bakkers helemaal niet blij met uitgelekte regeling energiekosten
  4. Lallemand neemt bakkerij-enzymenlijn Nutrilife over van BASF
  5. Vandemoortele steekt €25 miljoen in nieuwe fabriek voor viennoiserie
  6. Zo bak je brood door te koelen: een vacuüm gekoeld product zakt niet meer weg
  7. Ovens in bakkerij verwarmen met eigen gas uit biovergister - zo werkt dat
  8. Cargill laat 40 ingenieurs werken aan chocola van de toekomst in House of Chocolate
  9. La Confiance ontvangt HiB label voor modern en ambachtelijk bakken
  10. Jan-Willem Grievink: 'Bakkerij en meelfabrikant moeten loskomen van kilo-denken'
  11. ING: bakkerij industrie moet kostenstijging doorbelasten aan supermarkt en consument
  12. Oorlog in Oekraïne zet tarwemarkt onder druk - Nederlandse leveranciers hebben aanvoer op orde
  13. Trendrapport bakkerijsector 2022: gerichte aanpak arbeidskrapte nodig
  14. Bakkersgrondstof wil verwerking oud brood naar nieuw desembrood opschalen naar wekelijks 30 ton