1. Voor abonneesFood Law Event gemist: Laatste stand van zaken voor herkomstetikettering en benamingen plantaardige alternatieven (video)
  2. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  3. Flora Food Group verandert naam Blue Band Roombeter naar Blue Band Heerlijk Romig
  4. Danone stopt met Nutri-Score op drinkyoghurts
  5. Vleesvervangers vervangen vooral vlees in catering en horeca
  6. Handig overzicht: hoe de smaak van plantaardige alternatieven kaas te verbeteren
  7. Plantaardig versus zuivel: deze plantaardige variatie op melk is een goed alternatief voor halfvolle melk (podcast)
  8. Rechter beslist: verkoopnaam Roombeter van Upfield is verboden zuivelterm en moet uit de schappen
  9. Voor abonnees2 doden en 12 zieken door listeria in plantaardig melkalternatief
  10. Opinie John Verbakel, Upfield: 'Gezond verstand gebruiken bij benaming zuivelalternatieven'
  11. Voor abonnees5 trends: cruciale R&D-ontwikkelingen in zuivel en zuivelalternatieven
  12. Voor abonneesNZO reageert op discussie plantaardige benamingen: 'Creativiteit gaat verder dan productontwikkeling'
  13. Voor abonneesNZO-directeur: 'In een meer plantaardig voedingspatroon hebben we zuivel juist hard nodig'
  14. Bunge introduceert plantaardig alternatief voor zuivelboter voor voedselproducenten en bakkers
  15. Eerste Kamer wil geen extra belasting op havermelk en vruchtensappen
  1. Startup maakt plantaardige botervervanger voor industrie: 'Duurzaam banket moet nieuwe normaal worden'
  2. Vegan boter met de smaak van roomboter? Willicroft gebruikt fermentatie om dat te bereiken
  3. Hoe een bonenboer, een traditionele kaasfabrikant en een vegan kaasproducent samenwerken
  4. Voor abonneesZuivellab Qlip: 'Afname melkveehouders heeft grote gevolgen voor verwerkende zuivelsector'
  5. Oatly bundelt al 'het gezeik' over zijn havermelk op website 'F*ck!Oatly'
  6. Voor abonneesOn Topic: Productontwikkeling met plantaardige eiwitten
  7. Betere plantaardige kaasalternatieven? 'Eetervaring is meer dan smaak'
  8. Is plantaardige melk limonade? Wederom discussie rondom belastinginvoering
  9. Precisiefermentatie in Europa op de kaart zetten, dat is het doel van nieuwe alliantie
  10. Startup maakt verse melk van noten: 'De opschaling was het meest complex'
  11. 'In 2040 bestaat minstens een kwart van alle voedingsmiddelen uit alternatieve eiwitten'
  12. Boermarke: 'Met plantaardig blokje kaas in salade pak je ook de veganist mee'
  13. ABN Amro: zo kunnen plantaardige varianten voor vlees en zuivel verder groeien
  14. Data-analyse of een fysisch-chemisch model: waar heeft een foodbedrijf meer aan?
  15. Nutrileads klaar om markt te bestormen met immuunbevorderende wortelvezel, maar een gezondheidsclaim verkrijgen is lastig