1. Oxfam: Cacaoboeren profiteren niet van hoge cacaoprijzen, grote chocoladebedrijven en handelaren wel
  2. Kleur paars zorgt voor juridische stappen tegen Tony's Chocolonely
  3. Paaseitjes dit jaar duurder vanwege hoge suiker- en cacaoprijzen
  4. 'Kwaliteitspremie en de chocoladebonus zijn tot 5 maanden extra inkomen voor de cacaoboer'
  5. Tony's Chocolonely publiceert jaarverslag: 'uitbuiting van cacaoboeren moet stoppen'
  6. Gudrun gebruikt nevenstroom cacaoboon voor vulling van praline
  7. Écht duurzame chocoladeletters? Sinterklaas blijft verrassen
  8. Wat betekent ontbossingswet voor foodproducenten: de ontwikkelingen voor 5 grondstoffen op een rij
  9. Nieuwe smaken spotten met AI? Dragonfruit en mungboon lijken veelbelovend
  10. Albert Heijn en Tony's Chocolonely willen meer traceerbare chocolade. 'Met alleen certificering bereiken we onze doelen niet'
  11. Zoetwarenexpert: 'De grondstofprijzen waren altijd in beweging, maar nooit zo extreem'
  12. Wederom brand: ditmaal in cacaofabriek Dutch Cacao in Amsterdam
  13. Brand in cacaoloods van Vollers in Westzaan
  14. EFSA maakt zich zorgen om kankerverwekkende nitrosamines in voedsel
  15. Zware metalen maken gezonde extra pure chocolade toch problematisch
  1. Baronie & Cémoi gaat chocolade verwerken via open chain Tony's Chocolonely
  2. Olam en NVWA over 'gifkoekjes': 'Er is onjuiste informatie gedeeld'
  3. Johan Hulleman (ex-Jumbo): 'Wet over ontbossing gaat grote impact hebben op retailers'
  4. Duurzaamheid en leefbaar inkomen hand in hand: 'Grote producenten betalen onvoldoende voor cacao'
  5. Koffie, cacao, soja en palmolie onder de loep: EU verbiedt invoer producten die bijdragen aan ontbossing
  6. Voor abonneesWebinar: Voedselveiligheidscultuur bij OFI: 'Bewustzijn loopt als rode draad door organisatie'
  7. FiE-innovatie-award: van koolzaadeiwit tot paddenstoelenextract
  8. Barry Callebaut herontwerpt chocoladeproces voor 'tweede generatie' chocolade
  9. Voor abonneesVMT Summerclass QA 4: Zo maak je risicomanagement van pathogenen minder intuïtief
  10. Grens tussen gourmet- en industriële producten vervaagt
  11. Ben & Jerry's sluit zich aan bij Tony's Chocolonely's slaafvrije chocolade keten
  12. Nieuwe duurzame bron voor cacao? Kweekchocolade wordt als mogelijke optie gezien
  13. Chocoladereep Toblerone verliest Zwitserse identiteit
  14. Column: Cacao als wereldverbeteraar
  15. Barry Callebaut maakt 'nutraceutical' fruitdrankje van cacao met EFSA-goedgekeurde claim over flavanolen