Hoe kom je tot een nieuw product volgens de fasen van het innovatieproces? Dat leer je tijdens de, 3 maanden durende, cursus Productontwikkeling van voedingsmiddelen. Deze cursus geeft jou als voedingsmiddelentechnoloog kennis en handvaten bij productontwikkeling aan de hand van de theorie van innovatie, verkenning, ideeën, concept, ontwikkeling, ondersteund met meerdere practica.
Inhoud en Resultaten
- Doel: Deelnemers leren efficiënt tot succesvolle nieuwe producten te komen, essentieel voor de groei en continuïteit van voedingsmiddelenbedrijven.
- Kernpunten: De cursus behandelt het volledige innovatieproces aan de hand van theorie en meerdere practica:
- Theorie van innovatie
- Verkenning
- Ideeën
- Concept
- Ontwikkeling
- Resultaten (Na de cursus kunt u):
- De opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in uw werksituatie.
- Effectiever en met meer succes innovatieve producten ontwikkelen.
- Een sterkere gesprekspartner zijn binnen productontwikkeling.
- Uw expertise verdiepen en verbreden.
Voor meer informatie over de cursus, klik hier.





