Op donderdag 4 december is het Jubileum Symposium ter ere van het 25-jarig bestaan van Stichting Food Micro, te Landgoederij Bunnik.
Wat kun je verwachten?
- Thema's: Voedselveiligheidsvraagstukken in relatie tot bacteriën, schimmels, virussen en chemische contaminanten.
- Sprekers: Lezingen van experts over trends en ontwikkelingen, waaronder:
- Prof. Marcel Zwietering (WUR)
- Prof. Mieke Uyttendaele (Universiteit Gent)
- Dr. Marjon Wells-Bennik (NIZO)
- Dr. Jan Dijksterhuis (Westerdijk Institute)
- Dr. Miranda de Graaf (Erasmus MC)
Deelnamekosten (inclusief catering & symposiumboek):
- Vroegboektarief (t/m 1 okt 2025): € 275,- p.p.
- Regulier tarief (na 1 okt 2025): € 325,- p.p.
- Gereduceerd tarief (65-plusser): € 65,- p.p.
Voor meer informatie, klik hier.





