Vijfde druk: Microbiologie van Voedingsmiddelen

Vijfde druk: Microbiologie van Voedingsmiddelen

Recent verscheen de nieuwe druk van het handboek Microbiologie van Voedingsmiddelen, uitgegeven door MyBusinessMedia. Omdat veel nieuwe belangrijke normen zijn afgerond, dan wel in een vergevorderd stadium zijn, vond de redactie het gerechtvaardigd de vijfde editie uit te brengen. Naast de praktijkgerichtheid staan betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid voorop.

Dit boek is een uniek naslagwerk waarin alle relevante microbiologische methoden van ISO, CEN, NEN, IDF en FNZ zijn gebundeld. Een deskundige redactie beschrijft van meer dan 30 micro-organismen, verdeeld over 10 productgroepen, welk gevaar er voor de productkwaliteit en productveiligheid bestaat. De vijfde druk is aangepast aan de normen en richtlijnen die de afgelopen jaren zijn verschenen.

Belangrijkste wijzigingen

Belangrijke wijzigingen zijn onder andere: criteria voor producten aangepast, methoden aangepast aan nieuw uitgebrachte normen, te verwachten ontwikkelingen t.a.v. methoden waarvan norm nog in ontwikkeling is, opname van enkele nieuwe methoden zoals Alicyclobacillus, STEC en Miniatuurbepaling Salmonella, deel ‘Voedselvergiftigingen en -infecties’ is uitgebreider beschreven en deel ‘Onderzoek in de productie-omgeving’ is uitgebreid met hoofdstuk over de primaire productiefase. 

Bestellen?

Cover_boekMicrobiologie_DEF

Prijs: € 195,- (incl. € 3,95 administratiekosten en excl. 21% btw en € 6,75 verzendkosten)

Klik hier om het boek te bestellen

Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Mail:klantenservice@vmnmedia.nl

Bekijk hier een preview van het boek. (pdf)

Yves De Groote

Yves De Groote

Redacteur VMT Food België

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.