1. Voor abonneesKosten van campylobacteriose door de onbewuste consumptie van onvoldoende verhitte kip
  2. Voor abonneesOnderzoek: PFAS komen opvallend veel voor in vis en zeevruchten
  3. R&D'er over wetgeving: 'Sommige wetten zijn al achterhaald voordat ze ingaan'
  4. Voor abonneesInhoudsstoffen van graan en brood bepalen effect op gezondheid
  5. Voor abonneesTarwe, brood, gluten en gezondheid: waar staan we anno 2024?
  6. Voor abonneesFoodproducenten die wetenschappelijk onderzoek subsidiëren? 'Let op of een bedrijf kennis bestelt of goed nieuws'
  7. 'Over plantaardige eiwitten is nog zoveel te leren, er zijn zoveel verschillende soorten'
  8. Voor abonneesDesinfectie van water in groenteverwerking leidt tot veilig hergebruik in productie
  9. World Meat Congress: 'Vleessector is cruciale strijd aan het verliezen'
  10. Sappige vleesvervangers ontwikkelen? Probeer microgels van plantaardige eiwitten, zeggen onderzoekers
  11. Citroenzuur als suikervervanger? Wageningen University & Research onderzoekt de potentie
  12. Nieuw wetenschapspark moet innovatie voeding en gezondheid stimuleren
  13. Suiker in de darm enzymatisch omzetten tot een gezonde vezel? KraftHeinz onderzoekt of dat mogelijk is
  14. EFSA rapport: Nederlanders vinden voedselveiligheid belangrijk en kijken vooral naar nutriënten en gezondheid
  1. Biedt Europese vraag naar plantaardig eiwit kansen voor West-Afrikaanse peulvruchten?
  2. Industrie tevreden met oprichting STEM-loket
  3. SERS-techniek om pesticiden te detecteren werkt lang niet altijd
  4. Royal Cosun lanceert het Cosun Nutrition Center
  5. Welke ingrediënten beinvloeden het microbioom? Unilever en Holobiome zoeken het uit
  6. Unilever stort zich op zoektocht naar ingrediënten die positief effect hebben op mentale welzijn
  7. 5,5 miljoen onderzoeksgeld beschikbaar voor onderzoek microbioom en voedselveiligheid
  8. Uit 2021: Lang verwacht document stelt ondubbelzinnig vast: SARS-CoV-2 virus is geen voedselveiligheidsrisico (update)
  9. Onderzoek: 'Risicobeoordeling kweekvlees is nog erg ingewikkeld'
  10. Promotie-onderzoek: Hoe schimmels nuttige ingrediënten uit suikerbietenpulp maken
  11. Subtropische sojaplanten worden uitgeprobeerd op vruchtbare Vlaamse bodem
  12. Werking van specifieke bacteriën vaak nog te weinig gekend in België
  13. Foodwatch hekelt samenwerking suikerindustrie en wetenschappers in Nederland
  14. 60% werkgevers vindt STEM belangrijk