1. Bruine bonen in pak: ook HAK komt met kartonnen verpakking voor peulvruchten
  2. Peulvruchten aantrekkelijk maken voor gen Z? Boon schudt 'stoffig conservenschap' op voor duurzame jongere
  3. Belgische Testaankoop baalt van 'ultrabewerkte' veggieburgers
  4. De verse groenten van Hak? Met gegrilde groente verkent de producent een nieuwe markt
  5. Biedt Europese vraag naar plantaardig eiwit kansen voor West-Afrikaanse peulvruchten?
  6. Oostenrijk en Frankrijk willen Europese landbouwstrategie voor plantaardige eiwitten
  7. Consumentenbond: 'Supermarkt hummus lijkt niet op traditionele hummus'
  8. Droog scheiden van ingrediënten uit peulvruchten? Combinatie luchtclassificatie, elektrostatische scheiding en fermentatie lijkt veelbelovend
  9. Hak schaalt lokale teelt kidneybonen verder op
  10. Hak pleit voor stimuleren groenteconsumptie en hogere prijs voor telers
  11. HAK wil groenteconsumptie in Nederland opschroeven
  12. HAK hoopt op teelt Hollandse kikkererwt
  13. Groentefabrikant HAK voert als eerste in Nederland Nutri-Score-logo
  14. Experimenteerzone voor plantaardige eiwitten in Woudrichem (video)
  15. 'In Finland stonden mensen in de rij voor dit vleesalternatief op basis van haver' (video)
  1. De top-tien van VMT: recalls, de roockworst van de Vegetarische Slager en het geheimzinnige Upfield
  2. Het Planeet bereikt doel en stopt ermee
  3. Innova: interesse plantaardige voeding blijft stormachtig groeien
  4. Canada lanceert supercluster plantaardige eiwitten, Nederlandse kennis welkom
  5. Ikea Food heeft nu ook vega hotdog op het menu
  6. Vegetarische Slager introduceert vegan rookworst: zeewier voor de knak (video)
  7. 'Ik wil telers prikkelen om buiten hun grenzen te denken'
  8. Spread the peas lanceert broodbeleg van peulvruchten
  9. Hak: 'Consument kiest steeds vaker voor peulvruchten'
  10. BOON heeft de meeste impact
  11. 'Transitie naar plantaardig eten kost miljarden'
  12. HAK breidt uit naar soepschap met bonensoep
  13. Hain Celestial: rol soja vermindert, dranken met plantaardige eiwitten worden grote trend
  14. Eiwitexpert is nieuwe lector HAS Hogeschool
  15. Nederlandse BOON start Europese samenwerking met Scelta Mushrooms