1. Halfjaar durende Amerikaanse uitbraak E. coli in rauwmelkse kaas is voorbij
  2. Verenigde Staten verdeeld over legaliteit verkoop rauwe melk
  3. Onderzoekers linken kaasbedrijf aan dodelijke E. coli-uitbraak
  4. Nieuwe E. coli-uitbraak door rauwmelkse kaas
  5. Verschillende zachte en semi-harde kazen uit de verkoop wegens een uitbraak
  6. Gefermenteerde ongepasteuriseerde melk kan ook pathogenen bevatten (update)
  7. Ongepasteuriseerde zuivel slaat opnieuw toe
  8. Zeer zeldzame en ernstige uitbraak door met Streptokokken besmette melk
  9. Voor abonneesZuivellab Qlip: 'Afname melkveehouders heeft grote gevolgen voor verwerkende zuivelsector'
  10. Franse overheidsorganisatie vindt het risico van rauwmelkse kazen klein
  11. Diffuse uitbraken zullen vaker worden opgespoord
  12. Brucella is niet verdwenen van het wereldtoneel
  13. Alweer een uitbraak door ongepasteuriseerde zuivel
  14. Tracering van salmonellose in Italië leidt naar kaas van ongepasteuriseerde schapenmelk
  15. Salmonella Dublin geeft aanleiding tot serieuze bezorgdheid en leidt tot aanscherpen wetgeving
  1. Rauwmelkse kaas in Europa uit de verkoop wegens risico op brucellose
  2. Rauwmelkse kaas uit Frankrijk veroorzaakt een uitbraak in Noorwegen
  3. Tientallen Algerijnen ziek door zoönose brucellose via geitenmelk
  4. Kinderen besmet met Campylobacter na drinken rauwe melk
  5. Ernstige Listeria-uitbraak werd veroorzaakt door Mexicaanse stijl zachte kaas
  6. Is rauwe melk straks veilig te drinken? Nieuwe technologie moet veiligheidsrisico's wegnemen
  7. Voor abonneesUitbraak door tekenencefalitis via geitenkaas
  8. Voor abonneesKlassieke uitbraak door Franse zachte kaas
  9. Voor abonneesFranse autoriteiten versoepelen regels voor verkoop rauwmelkse zuivel
  10. Voor abonneesMorbier Franse kaas veroorzaakt uitbraak
  11. Voor abonneesCamembert-oorlog sleept toch weer voort
  12. Voor abonneesRauwmelkse schapenkaas veroorzaakt een uitbraak
  13. Voor abonneesParasiet veroorzaakt uitbraak door biologische rauwmelkse kwark
  14. Voor abonneesErnstige complicaties door kaas van ongepasteuriseerde melk
  15. Chemische gevaren in de zuivelketen: Ketenstudie Rikilt WUR geeft antwoorden