1. 'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in 2021'
  2. Dit is waarom cacao-alternatieven aan populariteit winnen
  3. 'We hebben technologische innovaties nodig én we moeten meer plantaardig eten': wat is nodig voor een duurzaam voedselsysteem?
  4. Voor abonnees6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen
  5. Column: Voedingsproducent heeft beperkt zicht op duurzaamheidsrisico's op eigen onderneming
  6. Veldbonenfusilli van eigen oogst: 'Mijn bonen hebben nog geen kilometer afgelegd'
  7. Ecologische voetafdruk boodschappenmandje verlagen met aanpak van Wereldnatuurfonds
  8. Voor abonneesKlimaatverandering verhoogt het risico op voedselgerelateerde ziekten door rauwe producten
  9. Duurzame dilemma's in cacao, koffie en cashew in Ivoorkust: van ontbossing tot een onvoorspelbaar klimaat
  10. Voor abonneesKlimaatverandering houdt groenteverwerker Ardo op alle niveaus bezig: van spinazietekort tot weerbarstige wetgeving
  11. Handig overzicht: 3x duurzaamheid en 3x gezondheid bij Albert Heijn
  12. Voor abonneesCirculaire varkens helpen Van Loon Group met klimaatambities: 'Een varken is eigenlijk de ideale recyclemachine'
  13. Wijnproductie Nederland neemt fors toe
  14. 'De eiwittransitie betekent niet dat we allemaal van het vlees af moeten' (podcast)
  15. Hoe duurzaam is een vegetarische quiche? PS in Foodservice berekent milieu-impact met hulp van een algoritme
  1. Dit werd er besproken over voedselsystemen op klimaattop COP28
  2. Oprukkende milieucontaminanten: 'Taak voedselindustrie is niet beperken aan achterkant, maar voorkomen aan voorkant'
  3. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  4. Schimmels vrij spel in wijnranken na hevige regenbuien
  5. Column Simone Hertzberger: Klimaatverandering zorgt voor toename uitbraken en óók van mycotoxines
  6. De term 'klimaatneutraal' uitgespit: dit betekent het
  7. Food Safety Event 16 november: van PFAS tot beheersing grondstofgevaren en van biofilms tot schimmels en mycotoxinen
  8. Wetenschappers vinden 11 Listeria-risico's in verschillende voedselcategorieën
  9. Voor abonneesWegwijzer voor duurzaamheidsclaims in reclame: praktische tips in het woud van claims
  10. FNLI: 'Geen gastax voor bedrijven die nog niet kunnen overschakelen op elektriciteit'
  11. Politie beëindigt bezetting WUR door klimaatactivisten
  12. Pally Biscuits slaat alarm: klimaatplannen kabinet niet haalbaar
  13. Voor abonneesToewerken naar klimaatneutraal? Calculeer de impact en stel een reductieplan op (lezing)
  14. Voor abonnees'Ook kleine bedrijven moeten CO2-footprint in kaart brengen' (video)
  15. Zembla: wetenschappers voerden 'misleidende' lobby voor gentech-voedsel