1. Europese Commissie publiceert EUDR-risicobeoordeling voor landen, klimaatorganisatie kritisch
  2. Voor abonneesStappenplan: De vraag naar concrete klimaatambities neemt toe, zo ga je als foodbedrijf ermee aan de slag
  3. Voor abonnees5 jaar na uitbraak coronapandemie: 3 experts over de veranderingen in foodindustrie
  4. Melkunie berispt om misleidende groene tekst op verpakkingen
  5. Voor abonneesZo beïnvloedt klimaatverandering de cacaoproductie
  6. 'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in 2021'
  7. Dit is waarom cacao-alternatieven aan populariteit winnen
  8. 'We hebben technologische innovaties nodig én we moeten meer plantaardig eten': wat is nodig voor een duurzaam voedselsysteem?
  9. Voor abonnees6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen
  10. Column: Voedingsproducent heeft beperkt zicht op duurzaamheidsrisico's op eigen onderneming
  11. Veldbonenfusilli van eigen oogst: 'Mijn bonen hebben nog geen kilometer afgelegd'
  12. Ecologische voetafdruk boodschappenmandje verlagen met aanpak van Wereldnatuurfonds
  13. Voor abonneesKlimaatverandering verhoogt het risico op voedselgerelateerde ziekten door rauwe producten
  14. Duurzame dilemma's in cacao, koffie en cashew in Ivoorkust: van ontbossing tot een onvoorspelbaar klimaat
  15. Voor abonneesKlimaatverandering houdt groenteverwerker Ardo op alle niveaus bezig: van spinazietekort tot weerbarstige wetgeving
  1. Handig overzicht: 3x duurzaamheid en 3x gezondheid bij Albert Heijn
  2. Voor abonneesCirculaire varkens helpen Van Loon Group met klimaatambities: 'Een varken is eigenlijk de ideale recyclemachine'
  3. Wijnproductie Nederland neemt fors toe
  4. 'De eiwittransitie betekent niet dat we allemaal van het vlees af moeten' (podcast)
  5. Hoe duurzaam is een vegetarische quiche? PS in Foodservice berekent milieu-impact met hulp van een algoritme
  6. Dit werd er besproken over voedselsystemen op klimaattop COP28
  7. Oprukkende milieucontaminanten: 'Taak voedselindustrie is niet beperken aan achterkant, maar voorkomen aan voorkant'
  8. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  9. Schimmels vrij spel in wijnranken na hevige regenbuien
  10. Column Simone Hertzberger: Klimaatverandering zorgt voor toename uitbraken en óók van mycotoxines
  11. De term 'klimaatneutraal' uitgespit: dit betekent het
  12. Food Safety Event 16 november: van PFAS tot beheersing grondstofgevaren en van biofilms tot schimmels en mycotoxinen
  13. Wetenschappers vinden 11 Listeria-risico's in verschillende voedselcategorieën
  14. Voor abonneesWegwijzer voor duurzaamheidsclaims in reclame: praktische tips in het woud van claims
  15. FNLI: 'Geen gastax voor bedrijven die nog niet kunnen overschakelen op elektriciteit'