Quality Time met IJsbrand: Handen wassen een precaire zaak (video)
VIDEOCOLUMN - In deze aflevering van Quality Time met IJsbrand duikt voedingstechnoloog IJsbrand Velzeboer in de techniek van het handen wassen voor...
VIDEOCOLUMN - In deze aflevering van Quality Time met IJsbrand duikt voedingstechnoloog IJsbrand Velzeboer in de techniek van het handen wassen voor...
Zweedse gezondheidsfunctionarissen gaven een waarschuwing af na een toename van het aantal mensen dat in juli besmet raakte met campylobacter.
Tetra Pak heeft voor voedingsmiddelenproducenten de 'Factory Sustainable Solutions', een aanpak die erop gericht is het gebruik van water, energie en...
Hygiëne en techniek zijn twee totaal verschillende dingen die samenkomen bij bereiding van voedingsmiddelen. Het goed vertalen van hygiënisch ontwerp...
Hoewel de microbiologische kwaliteit van geïmporteerd rundvlees in de EU over het algemeen goed is, worden de hygiënenormen nog vaak overschreden....
Een Brabants slachthuis waar de afgelopen jaren veel mis was op het gebied van hygiëne en dierenwelzijn, mag van de NVWA geen dieren meer slachten....
Bij Elite Neede, een Nederlandse producent van frituursnacks, sauzen en salades, speelt hygiëne een zeer belangrijke rol. Met een breed assortiment...
De voormalige directeur van zuivelbedrijf Käserei Gloggnitz wordt beschuldigd van doodslag door nalatigheid na een listeria-uitbraak in Oostenrijk....
Een uitbraak van het norovirus in Tokio maakte tussen 30 januari en 3 februari 163 klanten van een Japanse restaurantketen ziek.
Minister Pia Dijkstra komt met een ontwerpbesluit voor wijzigingen in het Warenwetbesluit Bereiding en behandeling van levensmiddelen en het...