Abonneren
voedselveiligheid
wetgeving
r&d
duurzaam
technologie
economie
marketing
foodtrends
belgie
voeding & gezondheid
mensen
Product & Bedrijfsnieuws
Nieuwsbrieven
Magazine
Events
Vacatures
  • Nieuwsbrieven
  • Magazine
  • Events
  • Vacatures
    • voedselveiligheid
    • wetgeving
    • r&d
    • duurzaam
    • technologie
    • economie
    • Meer thema's...
      • marketing
      • foodtrends
      • belgie
      • voeding & gezondheid
      • mensen
      • Product & Bedrijfsnieuws

    Alles over Hygiëne

    NieuwsIngrediënt & Product

    Belgische voeding populairder dan ooit in het VK

    De geplande “Best of Belgium” pagina op Ocado, de grootste Britse webshop voor voedingswaren zal Belgische bedrijven een mooie opportuniteit bieden...
    Belgische voeding populairder dan ooit in het VK
    NieuwsVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Voedselveiligheid op Koningsdag: NVWA deelt 5 boeterapporten en 55...

    De NVWA heeft op Koningsdag 24 inspecteurs op pad gestuurd om de voedselveiligheid op vrijmarkten en oranjefeesten te controleren. Verspreid over het...
    Voedselveiligheid op Koningsdag: NVWA deelt 5 boeterapporten en 55...
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    ‘Wie geen listeriabacterie vindt, moet beter zoeken’

    KENNISPARTNER - Hoe verklein je het risico op besmetting van je product in je productie-omgeving? “Preventie is belangrijk, maar het voorkomen van...
    ‘Wie geen listeriabacterie vindt, moet beter zoeken’
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Je fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de...

    Een kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het garanderen en optimaliseren van de veiligheid en kwaliteit van een product, dienst of tak van een...
    Je fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de...
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Nieuw voedsel zorgt voor nieuwe risico’s op pathogenen

    U kent ze wel: Salmonella, Listeria of Campylobacter. Zogenaamde pathogenen: micro-organismen die je ziek maken. Sommige pathogenen ‘wonen’ in een...
    Nieuw voedsel zorgt voor nieuwe risico’s op pathogenen
    NieuwsProduct & Bedrijfsnieuws

    Onderzoek Partner of Choice VMT: dit zijn de favoriete leveranciers...

    VMT presenteert de resultaten van het eigen onderzoek 'Partner of Choice'. Met welke leveranciers doet de voedingsindustrie het liefst zaken? Van...
    Onderzoek Partner of Choice VMT: dit zijn de favoriete leveranciers...
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Hoe weet je zeker dat E.coli niet in je product voorkomt?

    KENNISPARTNER - In 2011 werden meer dan 3.000 mensen ziek na het eten van kiemgroenten die waren besmet met de EHEC-bacterie O104-H4. Ook recenter...
    Hoe weet je zeker dat E.coli niet in je product voorkomt?
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Listeria? Een vectoranalyse kan de uitkomst bieden

    Een bedrijf gespecialiseerd in warme maaltijden wil het assortiment uitbreiden met kant-en-klare pastasalades. Er wordt een tiental verschillende...
    Listeria? Een vectoranalyse kan de uitkomst bieden
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    Evaluatie van grote uitbraken helpt om levensmiddelen veiliger te...

    Onderzoekers van de European Food Safety Authority (EFSA) bekeken hoe lessen die konden worden getrokken uit grote uitbraken in Europa, om uitbraken...
    Evaluatie van grote uitbraken helpt om levensmiddelen veiliger te...
    ArtikelVoedselveiligheid & Kwaliteit

    On Topic: Wees beducht op uitbraken van Staphylococcus aureus

    Veel mensen zijn zelf drager van Staphylococcus aureus. Wat is dan de relatie met voedselveiligheid? Hoe gevaarlijk is deze bacterie en wat zijn de...
    On Topic: Wees beducht op uitbraken van Staphylococcus aureus
    VMT is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen