1. Voor abonneesWaarom retailers in de rij staan voor hybride zuivel
  2. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  3. Voor abonneesVan kwaliteitscontrole tot kennisborging: zo benut je AI in productie
  4. Voor abonneesDe zin en onzin van X-ray-inspectie: een aantal overwegingen
  5. Voor abonneesHoe ontwikkelde Flora Food Group de papieren boterkuip? 'Klikgeluid bij sluiten essentieel'
  6. Voor abonneesNieuwe PFAS-normen in voeding: dit is de impact op de voedselindustrie
  7. Voor abonneesStappenplan: De vraag naar concrete klimaatambities neemt toe, zo ga je als foodbedrijf ermee aan de slag
  8. Voor abonneesVan avocado tot bananen: 3 voorbeelden van True Pricing
  9. Voor abonnees5 ijstrends: van suikervrij tot proteïnerijk zonder concessies op smaak
  10. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  11. Voor abonneesStappenplan: microbiologische veiligheid van insecten tijdens kweek en verwerking
  12. Voor abonneesNVWA Handboek Enzymen: 10 belangrijke punten op een rij
  13. Voor abonneesOverzicht: 5 trends in chocolade gespot op de ISM
  14. Voor abonneesDuurzaamheidsscores berekenen? Deze tools helpen daarbij
  15. Voor abonneesOp de klaagbank: 2 tips voor gebruik claim 'zero sugar added' en 'zonder calorieën'
  1. Voor abonneesVoedselfraude voorkomen? Zo borg je voedselauthenticiteit
  2. Voor abonnees4 tips: zo zijn plantaardige alternatieven voor zuivel aantrekkelijk voor de doorsnee consument
  3. Voor abonnees6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen
  4. Voor abonneesNieuwe leverancier gevonden voor jouw schaarse grondstof? Let hierop voordat je met hen in zee gaat
  5. On topic: Listeria monocytogenes, een overzicht
  6. Voor abonneesGepuzzel met additievenverordening? Zo kun je er het beste mee omgaan
  7. Voor abonneesDuurzaamheid in kaart brengen? Dit levert een LCA op
  8. Voor abonneesHoe kom je de audit goed door? Ex-auditoren geven 5 tips: 'Wees open en eerlijk'
  9. Voor abonnees10 tips: Zo communiceer je over voedselveiligheid in de productie
  10. Voor abonneesOverzicht: welke verschillende soorten voedselfraude zijn er?
  11. Voor abonneesOn Topic: Suikeralternatief stevia in ontwikkeling
  12. Voor abonneesNieuwe Handleiding beheersing Listeria monocytogenes: 4 belangrijkste wijzigingen
  13. Voor abonneesBiofilms elimineren? Zo pak je dat aan (video)
  14. Voor abonnees10 tips om met gamification de bedrijfscultuur te veranderen: 'Met de app ging voedselverspilling leven'
  15. Voor abonnees5 do's en 5 don'ts op het gebied van herkomstetikettering