1. Duurzaamheid laten leven in het hele bedrijf? Arla en Fish Tales vertellen hoe zij dat aanpakken
  2. Minimaal bewerkt of ultrabewerkt eten volgens dieetrichtlijn, beide gezond? 5 inzichten uit recent onderzoek
  3. Voor abonneesDit moet een productontwikkelaar weten over trademarketing: 'Snap de dynamiek van een categorie'
  4. Slim opschalen: zo voorkom je als startup dure misstappen
  5. Voor abonneesZo zet je als voedselproducent een monitoringsprogramma op voor chemische contaminanten in 13 stappen
  6. 'Supermarkten durven geen pijnlijke keuzes te maken' en 6 andere redenen waarom eiwittransitie traag verloopt
  7. 'Vleesvervanger houdt fixatie op dierlijk in stand': andere routes naar plantaardiger voedselsysteem nodig
  8. Voor abonneesWaarom retailers in de rij staan voor hybride zuivel
  9. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  10. Voor abonneesVan kwaliteitscontrole tot kennisborging: zo benut je AI in productie
  11. Voor abonneesDe zin en onzin van X-ray-inspectie: een aantal overwegingen
  12. Voor abonneesHoe ontwikkelde Flora Food Group de papieren boterkuip? 'Klikgeluid bij sluiten essentieel'
  13. Voor abonneesNieuwe PFAS-normen in voeding: dit is de impact op de voedselindustrie
  14. Voor abonneesStappenplan: De vraag naar concrete klimaatambities neemt toe, zo ga je als foodbedrijf ermee aan de slag
  15. Voor abonneesVan avocado tot bananen: 3 voorbeelden van True Pricing
  1. Voor abonnees5 ijstrends: van suikervrij tot proteïnerijk zonder concessies op smaak
  2. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  3. Voor abonneesStappenplan: microbiologische veiligheid van insecten tijdens kweek en verwerking
  4. Voor abonneesNVWA Handboek Enzymen: 10 belangrijke punten op een rij
  5. Voor abonneesOverzicht: 5 trends in chocolade gespot op de ISM
  6. Voor abonneesDuurzaamheidsscores berekenen? Deze tools helpen daarbij
  7. Voor abonneesOp de klaagbank: 2 tips voor gebruik claim 'zero sugar added' en 'zonder calorieën'
  8. Voor abonneesVoedselfraude voorkomen? Zo borg je voedselauthenticiteit
  9. Voor abonnees4 tips: zo zijn plantaardige alternatieven voor zuivel aantrekkelijk voor de doorsnee consument
  10. Voor abonnees6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen
  11. Voor abonneesNieuwe leverancier gevonden voor jouw schaarse grondstof? Let hierop voordat je met hen in zee gaat
  12. On topic: Listeria monocytogenes, een overzicht
  13. Voor abonneesGepuzzel met additievenverordening? Zo kun je er het beste mee omgaan
  14. Voor abonneesDuurzaamheid in kaart brengen? Dit levert een LCA op
  15. Voor abonneesHoe kom je de audit goed door? Ex-auditoren geven 5 tips: 'Wees open en eerlijk'