1. Voor abonneesHoe ontwikkelde Flora Food Group de papieren boterkuip? 'Klikgeluid bij sluiten essentieel'
  2. Voor abonneesNieuwe PFAS-normen in voeding: dit is de impact op de voedselindustrie
  3. Voor abonneesStappenplan: De vraag naar concrete klimaatambities neemt toe, zo ga je als foodbedrijf ermee aan de slag
  4. Voor abonneesVan avocado tot bananen: 3 voorbeelden van True Pricing
  5. Voor abonnees5 ijstrends: van suikervrij tot proteïnerijk zonder concessies op smaak
  6. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  7. Voor abonneesStappenplan: microbiologische veiligheid van insecten tijdens kweek en verwerking
  8. Voor abonneesNVWA Handboek Enzymen: 10 belangrijke punten op een rij
  9. Voor abonneesOverzicht: 5 trends in chocolade gespot op de ISM
  10. Voor abonneesDuurzaamheidsscores berekenen? Deze tools helpen daarbij
  11. Voor abonneesOp de klaagbank: 2 tips voor gebruik claim 'zero sugar added' en 'zonder calorieën'
  12. Voor abonneesVoedselfraude voorkomen? Zo borg je voedselauthenticiteit
  13. Voor abonnees4 tips: zo zijn plantaardige alternatieven voor zuivel aantrekkelijk voor de doorsnee consument
  14. Voor abonnees6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen
  15. Voor abonneesNieuwe leverancier gevonden voor jouw schaarse grondstof? Let hierop voordat je met hen in zee gaat
  1. On topic: Listeria monocytogenes, een overzicht
  2. Voor abonneesGepuzzel met additievenverordening? Zo kun je er het beste mee omgaan
  3. Voor abonneesDuurzaamheid in kaart brengen? Dit levert een LCA op
  4. Voor abonneesHoe kom je de audit goed door? Ex-auditoren geven 5 tips: 'Wees open en eerlijk'
  5. Voor abonnees10 tips: Zo communiceer je over voedselveiligheid in de productie
  6. Voor abonneesOverzicht: welke verschillende soorten voedselfraude zijn er?
  7. Voor abonneesOn Topic: Suikeralternatief stevia in ontwikkeling
  8. Voor abonneesNieuwe Handleiding beheersing Listeria monocytogenes: 4 belangrijkste wijzigingen
  9. Voor abonneesBiofilms elimineren? Zo pak je dat aan (video)
  10. Voor abonnees10 tips om met gamification de bedrijfscultuur te veranderen: 'Met de app ging voedselverspilling leven'
  11. Voor abonnees5 do's en 5 don'ts op het gebied van herkomstetikettering
  12. Voor abonnees5 tips van QA'ers voor goede implementatie van de voedselveiligheidscultuur
  13. Voor abonneesSchoonmaken fabriek dikwijls oorzaak van microbiële besmetting: zo voorkom je dat
  14. Voor abonneesDit zijn de 10 meest gemaakte etiketteringsfouten
  15. Voor abonneesVoedingsmiddel niet wat het lijkt? Dit zijn de zes meest voorkomende vormen van misleiding volgens Foodwatch