Consumentenbond: 'Veel kant-en-klaarmaaltijden ongezonder dan gedacht'
Veel kant-en-klaarmaaltijden van blijken ongezonder dan beweerd. Dat concludeert de Consumentenbond op basis van eigen onderzoek. De bond onderzocht...
Veel kant-en-klaarmaaltijden van blijken ongezonder dan beweerd. Dat concludeert de Consumentenbond op basis van eigen onderzoek. De bond onderzocht...
Rob Janmaat is kwaliteitscontroleur en proefbakker bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk. In 2023 kwam hij voor de uitdaging te staan om...
Krijgt Personalized Nutrition (PN) een boost door de recente ontwikkelingen in Artificial Intelligence? 3 startups actief in PN en een expert...
Avebe en UMCG ontvangen € 1,4 miljoen subsidie voor het project Fibers. Het bedrijf en de universiteit zoeken uit wat de gezondheidseffecten zijn van...
Meer dan 700 Airbus Atlantic-werknemers werden half december ziek na een kerstdiner dat werd voorgeschoteld binnen het bedrijf. Nu blijkt dat...
Het Nederlandse Bakkerij Centrum (NBC) organiseert van 22 t/m 28 januari de jaarlijkse Week van het Brood. In deze week wil NBC laten zien dat...
De focus van FrieslandCampina Ingredients ligt in 2024 op het helpen van consumenten om zich zo goed mogelijk te voelen, door middel van voeding....
Een nieuwe website over wijn - Wijninfo.nl - moet de consument objectieve info over wijn geven: van wetgeving tot duurzaamheid. De website werd...
Inwoners van Nederland krijgen gemiddeld minder suiker en zout binnen en meer vezels. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van de Voedselconsumptiepeiling...
"We zien vaak dat duurzame foodmerken het belang overschatten dat consumenten hechten aan duurzaamheid." Daarom lanceren Food Cabinet en Future of...