1. FAO-rapport: Biologisch betekent nog niet veiliger dan gangbare producten
  2. Nemen we door corona meer abonnementen op voedingsmiddelen? 'Het biedt zekerheid in onzekere tijden'
  3. Met hepatitis A besmette dadels maken zeker 30 mensen ziek
  4. Toevoeging van zeewier om biologische dranken te verrijken met calcium niet toegestaan
  5. Gevaar voor cyanidevergiftiging bij Canadese abrikozenpitten: 5 recalls in 2 maanden
  6. Europese Commissie komt met voorstel uitfasering gebruik Titaniumdioxide (E171)
  7. CEO Livekindly Kees Kruythoff: 'Kip is de meest inefficiënte fabriek van eiwit'
  8. 4 opvallende verschillen in etikettering tussen Frankrijk en Nederland
  9. Overgangsperiode Claimsverordening: 'Einde voor claims in merken nu echt in zicht'
  10. Etikettering van biologische levensmiddelen: wat zegt de nieuwe Bio-Verordening?
  11. Column Safe met Dave: Twee onaangekondigde audits op één dag
  12. 5 voedingsproducenten over Nutri-Score: 'Het geeft duidelijke, transparante voedingsinformatie'
  13. Column: Is het etiket té vol?
  14. Nieuwe veiligheidskwesties op de loer door veranderend consumentengedrag (correctie)
  15. Kinderen besmet met Campylobacter na drinken rauwe melk
  1. Hoe voorkom je misleiding bij duurzame levensmiddelen?
  2. Opinie - Klantenkaarten bieden extra veiligheid
  3. Duits onderzoek: veel Listeria-zieken toe te schrijven aan gerookte zalm
  4. Salmonella-uitbraak bij zowel vogels als mensen in VS
  5. Gevolgen Brexit niet altijd even duidelijk voor foodsector
  6. Diepvriesspinazie veroorzaakt voedselvergiftiging met minstens 100 zieken
  7. Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens coronacrisis'
  8. Startup Banabar maakt energierepen van restbananen: 'Wij willen problemen in de bananenteelt tegengaan'
  9. 8 aandachtspunten voor de NVWA bij het voorkomen van misleidende etiketten
  10. Cider Supply Co: 'We willen kwaliteitsbewuste consument veroveren met onze Franse cider'
  11. Oprichters Seasogood: 'Wij willen de vegan visspecialist worden'
  12. Uiltje Brewing Company sluit aan bij familiebrouwerij Swinkels: 'Zo kunnen wij focussen op creativiteit en kwaliteit'
  13. Tony's Chocolonely's Anne-Wil Dijkstra: 'Met overname willen we grip houden op eigen productiecapaciteit'
  14. Bus Whisky maakt Nederlandse whisky met aandacht voor de natuur: 'Van korrel tot borrel'
  15. Uit 2021: Zo zit het met mais met aflatoxine in Afrika