1. Duurzame foodfabriek bouwen in de woestijn? 'De koeling is zo efficiënt mogelijk ontworpen'
  2. Voor abonneesWaterbesparing in de praktijk: hoe pakken deze 6 bedrijven dat aan?
  3. Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
  4. Voor abonneesQA'ers en R&D'ers over gevolgen SUP-wetgeving: 'Ontwikkeling portie verpakkingen wordt onaantrekkelijker'
  5. GesponsordPlantaardige productie vereist specifieke afstemming machinerie
  6. Voor abonneesCO2-footprint verlagen? Zo verzamel je betrouwbare data
  7. Voor abonneesVan biodiversiteit tot waterkwaliteit: totaaloverzicht toont alle ins & outs van 7 landbouwsystemen
  8. Voor abonneesWebinar terugkijken: Zo bereid je je goed voor op de CSRD-wetgeving
  9. Young R&D: Hoe kan R&D het bedrijf helpen duurzamer te worden?
  10. Algenproducent ontvangt miljoeneninvestering
  11. Foodvalley NL krijgt nieuwe voorzitter: 'We willen systeemverandering stimuleren'
  12. GesponsordMilieuvriendelijk en veilig desinfecteren zonder gevaarlijke chemicaliën
  13. Meelworm goedgekeurd als novel food. Wat is de volgende stap voor producent Ynsect?
  14. 'Imago vlees verbetert', zegt Vion na consumentenonderzoek in Duitsland
  15. Vegan boter met de smaak van roomboter? Willicroft gebruikt fermentatie om dat te bereiken
  1. Soja van ontbost gebied in voedsel? Albert Heijn en Jumbo starten onderzoek naar leverancier
  2. Startup vervangt verdikkingsmiddel in plantaardige sauzen door citrusvezel
  3. 'Foodproducenten moeten niet sturen op maximale schaalbaarheid,' zegt expert regeneratieve landbouw
  4. Voedingsindustrie nog vol aan gasinfuus: 'fossielvrij in 2035 onhaalbaar'
  5. F&A Next: Productontwikkeling voor een duurzamer voedselsysteem? Zo doen deze bedrijven dat
  6. Handig overzicht: hoe duurzaamheid - CO2-footprint - te berekenen (+video's)
  7. interpack 2023: Digitalisering is een win-win voor machinebouwers en voedingsbedrijven
  8. Revyve schaalt met investering productie eiwit uit biergist op: 'Klanten willen af van niet duurzaam en duur kippenei-eiwit'
  9. Tony's Chocolonely legt missie vast in juridische structuur: 'Altijd trouw blijven aan missie is geen gegeven'
  10. Voor abonneesWaarom één overkoepelend duurzaamheidskeurmerk broodnodig is in food (video)
  11. Gesponsord3 manieren om jouw bedrijfsstrategie te verduurzamen
  12. Hier zijn de productontwikkelaars van Unilever mee bezig: van vetvrije mayonaise tot algeneiwit
  13. Reststroom champignonteelt blijkt goed alternatief voor industriële mest
  14. GfK: Supermarktketen PLUS is meest duurzaam volgens consument
  15. Van apps tot bier van ontbijtgranen: voedselverspilling en upcycling in de praktijk