
Een duurzamer voedselsysteem, hoe kan je dat bereiken door productontwikkeling? Dat was het onderwerp een van de paneldiscussie tijdens F&A Next...
Een duurzamer voedselsysteem, hoe kan je dat bereiken door productontwikkeling? Dat was het onderwerp een van de paneldiscussie tijdens F&A Next...
Een andere naam en een andere grondstof: Fumi Ingredients werd Revyve en de microalg werd biergist. De ontwikkelde technologie om eiwit uit...
Digitalisering breekt steeds verder door in verpakkingslijnen voor de voedingsbedrijven. Machinefabrikanten kwamen met innovaties naar de...
Tony’s Chocolonely lanceert de ‘Tony’s Mission Lock’. Dit is een juridische structuur waarmee het bedrijf haar missie om slaafvrij de norm te maken...
Elk foodbedrijf – groot of klein – is bezig met duurzaamheid. CO2-footprint berekenen, reststromen in kaart brengen, energie duurzaam winnen. De...
Volgens duurzaamheidsexpert Boone was er teveel vrijblijvendheid in het meten en communiceren van duurzaamheid. Iedereen deed het op zijn eigen...
De aandacht van de consument gaat steeds meer uit naar duurzamere voedingskeuzes. Daarom is het van vitaal belang om een duurzame strategie in al je...
‘Als het mogelijk is, stappen voor zoveel mogelijk producten over op plantaardig’, vertelt Manfred Aben, verantwoordelijk voor het Unilever...
Klimaatverandering en productiegedreven landbouw leiden tot een verschraling in de land- en tuinbouwsector. De oplossing kan liggen bij de...
Volgens de klanten uit het GfK consumentenpanel is supermarktketen PLUS het meest duurzaam. ‘Wat PLUS onderscheidt is dat we regelmatig de duurzame...