1. Voor abonneesRat veroorzaakt recall van brood in Japan
  2. Puratos voorspelt nieuwe golf aan plantaardige en technologische vooruitgang in de bakkerij
  3. Directeur NVB: 'Brood speelt belangrijke rol in eiwittransitie'
  4. NBC onderzoekt volkorenbrood: 'Niet alleen gezond, maar ook lekker'
  5. Bakkerijketen stilgelegd om 'acuut gevaar volksgezondheid'
  6. Zeelandia reorganiseert: 'Consument koopt steeds vaker bij supermarkt'
  7. Het raadsel van de voedselvergiftiging door brood met meer dan 200 zieken is opgelost
  8. Startup kraakt code van reststroom bierbostel: nu wél stabiel genoeg voor producenten
  9. Safe met Michelle:  'Oh, dat kunnen we makkelijk reworken'
  10. Vacuüm koelen: nieuwe energiebesparende techniek bij bereiden van brood
  11. Van Eigen Deeg maakt circulair koekje: 'Het moet geen greenwashing zijn met drie kruimeltjes gered brood'
  12. Voedingscentrum: consument verspilt minder brood en zuivel, maar meer groente en fruit
  13. Startup bouwt demoplant voor verwaarding bierbostel: 'Wij zijn de eerste die bostel op deze schaal in Nederland zullen verwerken'
  14. Suikerarm en koolhydraatvrij: innovaties spotten op Free From-beurs
  15. Glazen potten met eekhoorntjesbrood bevatten toxine
  1. Voor abonneesMeergranenbrood Lidl scoort hoge ogen door zoutreductie maar is minder van smaak
  2. 'Vers afbakbrood in supermarkt bevat niet altijd de wettelijk verplichte benaming'
  3. Sector: 'bakkers op omvallen door hoge energieprijzen, kabinet moet ingrijpen'
  4. Lallemand neemt bakkerij-enzymenlijn Nutrilife over van BASF
  5. Startup geeft restbrood tweede leven: 'Voor goede kwaliteit houden wij de productie in eigen hand'
  6. Bakkerij zet in op nieuwe samenstelling bakkerszout: minder natrium, meer…?
  7. Cluster bakkerij- en maatschappelijke organisaties pakt probleem aan: 'Nederland bakt dagelijks 700.000 broden te veel'
  8. Fastfood funest voor gezonde darmflora - eet jezelf gezond met veel verschillende vezels
  9. Zo bak je brood door te koelen: een vacuüm gekoeld product zakt niet meer weg
  10. Versuikerde broodpasta in snoep? Studenten onderzoeken de mogelijkheden
  11. NVWA: gehalte acrylamide pepernoten te hoog
  12. Zorgen over tarwe in veel landen, Rusland verwacht recordoogst
  13. ING: bakkerij industrie moet kostenstijging doorbelasten aan supermarkt en consument
  14. Supermarkten verspillen minder voedsel, brood en banket blijft grootste categorie
  15. Colruyt zet met overname bakkerij verder in op verticale integratie