1. ME-AT komt met vleesvervanger van Nederlands boon eiwit
  2. Wakker Dier: 'Overheid schrapte 'minder vlees eten' uit campagne klimaatbewust leven
  3. Moderne bereidingswijzen voor bonen niet veilig door te korte verhitting
  4. Droog scheiden van ingrediënten uit peulvruchten? Combinatie luchtclassificatie, elektrostatische scheiding en fermentatie lijkt veelbelovend
  5. HAS Food Experience: Studenten doen veel met plantaardig en met reststromen
  6. Veiligheidswaarschuwing HAK Edamame bonen
  7. Acceptatie alternatieve eiwitten neemt toe, daadwerkelijke consumptie blijft achter
  8. Bonduelle doet 7 beloftes voor een duurzame toekomst
  9. Hak oogst duurzame boerenkool en rode bieten
  10. Hak schaalt lokale teelt kidneybonen verder op
  11. Fabrikanten zijn vaak onwetend over extra allergiewaarschuwing
  12. Hak pleit voor stimuleren groenteconsumptie en hogere prijs voor telers
  13. HAK hoopt op teelt Hollandse kikkererwt
  14. HAK-icoon Martine Bijl (71) overleden
  15. Peasy Pops: hartige linzenhapjes met relatief weinig zout
  1. AH fusilli van rode linzen wint Jaarprijs Goede Voeding 2019
  2. Meer plantaardige voeding verkopen? Let op de naam
  3. VMT in Canada: Sleeman Breweries, voedselverspilling, blockchain, wiet en vissen
  4. Het Planeet bereikt doel en stopt ermee
  5. Nederland aan de boon met BOON Bapao
  6. Hak-baas Hoogeboom: 'Zolang perceptie waarheid is, helpt kennisvergroting'
  7. Nationale Week Zonder Vlees wordt jaarlijks terugkerende campagne
  8. Eiwitrijke veldboon vaker verwerkt in food
  9. Anuga 2017: Zaden, eiwitten, stevia en glutenvrij (video)
  10. HAK oogst kidneybonen van Nederlandse bodem
  11. NIZO en Kikkoman ontwikkelen soja-yoghurtdrank (UPDATE)
  12. Europarlementariërs zijn tegen import GM-sojaboon
  13. Hak profiteert van plantaardige trend: groei in bonensegment
  14. Miljardenbesparingen gezondheidszorg door meer plantaardige voeding
  15. Unilever haakt aan bij Green Protein Alliance (radio-item)