VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Law Event

Alles over Bedrijfskleding

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Arbeidsveiligheid16 jan. 23

    Gesponsord Waaraan moet een goede veiligheidsschoen voldoen?

    Gladde vloeren zijn verantwoordelijk voor veel ongevallen in de voedingsindustrie. Daarom is het belangrijk om schoenen te dragen waar je stevig in kan staan. ​Ook op oppervlakken die glad zijn door bijvoorbeeld olie, meel of bloed.

  • Michel Heerkens
    Voedselveiligheid & Kwaliteit22 mrt. 21

    Blog: hier kan geen hygiënevoorschrift tegenop

    Hygiëne krijgt in deze coronatijden wat mij betreft nu eindelijk de aandacht die het verdient. De overheid roept mensen continu op zich aan hygiënevoorschriften te houden en veruit de meeste mensen zijn zich, meer dan voorheen, bewust van hun eigen hygiëne.

  • Door het eigen atelier in Noord-Macedonië kan Lavans snel inspelen op wensen van klanten.Gesponsord
    Gesponsord
    Product & Bedrijfsnieuws13 okt. 20

    Gesponsord Levertijd dankzij nieuwe productielocatie drie tot vier weken:...

    Tijdig over voldoende bedrijfskleding beschikken is cruciaal voor bedrijven, zeker in de voedingsindustrie. Om die reden opende Lavans vorig jaar een eigen productielocatie in Noord-Macedonië. De levertijd van bedrijfskleding daalde enorm en bovendien kan Lavans nu veel flexibeler inspringen op wensen van klanten. "We hebben alles in eigen hand."

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Voedselveiligheid & Kwaliteit9 jul. 20

    Gesponsord HEMA kiest voor nieuwe, duurzame werkkleding

    HEMA heeft als bakkerij een naam hoog te houden. Met een focus op voedselveiligheid en kwaliteit worden partners daar nauw bij betrokken. Zoals Lavans, die hier volledig achter staat en recent een nieuwe samenwerking voor vijf jaar heeft afgesloten voor comfortabele, schone en veilige bedrijfskleding.

  • Voedselveiligheid & Kwaliteit17 dec. 19

    Bedrijfskleding aanschaffen? Zeven criteria om je productkeuze te...

    De keuze voor werkkleding voor de voedingsmiddelenindustrie vergt vanwege de voedselveiligheid een goede voorbereiding. Daarom hieronder zeven criteria bij de aanschaf van bedrijfskleding.

  • Voedselveiligheid & Kwaliteit22 nov. 19

    WGS bij besmetting is prachtig, maar preventie is beter

    KENNISPARTNER - Het voedselveiligheidssysteem in Nederland is kwetsbaar, werd vorige maand opnieuw duidelijk met de bekende listeriabesmetting bij een vleeswarenproducent. Veel aandacht gaat momenteel uit naar Whole Genome Sequencing (WGS) om besmettingsbronnen te achterhalen. Begrijpelijk en nodig, maar het kwaad is dan al geschied. Laten we de basis niet uit het oog verliezen: hygiënische productieprocessen en goede persoonlijke hygiëne in de héle voedselveiligheidsketen.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Product & Bedrijfsnieuws19 sep. 19

    Gesponsord Bedrijfskleding wassen: vijf overwegingen voor de voedingsindustrie

    Altijd voldoende voorraad en schone kleding zijn twee van de belangrijkste kpi's bij bedrijfskleding. Jan Jozef Pluijm, senior accountmanager bij Lavans, deelt vijf overwegingen voor foodbedrijven om het wassen van bedrijfskleding uit te besteden.

  • Voedselveiligheid & Kwaliteit14 jun. 19

    Low-care, high-care en high-risk: betekenis en verschillen

    KENNISPARTNER - Afhankelijk van de hygiëne-eisen kunnen bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie in een low-care, high-care of high-risk omgeving produceren. Maar wat is de betekenis van deze begrippen? En hoe vindt een wasserij voor bedrijfskleding aansluiting bij de hygiëne-eisen in de voedingsmiddelenindustrie?

  • Algemeen12 mei 19

    Betrek de hele voedselveiligheidsketen bij het voorkomen van...

    KENNISPARTNER - Er zijn veel redenen voor de voedingsmiddelenindustrie om in high care productieruimten te werken. Om contaminatie bij het verwerken van voedingsmiddelen te voorkomen, moet de hele voedselveiligheidsketen evenwel bij dit precaire proces betrokken worden.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen