1. Bunge introduceert plantaardig alternatief voor zuivelboter voor voedselproducenten en bakkers
  2. Zeelandia reorganiseert: 'Consument koopt steeds vaker bij supermarkt'
  3. Startup kraakt code van reststroom bierbostel: nu wél stabiel genoeg voor producenten
  4. Industriële bakkerijsector en zoetwarenindustrie bereiken beiden cao-akkoord
  5. Vacuüm koelen: nieuwe energiebesparende techniek bij bereiden van brood
  6. Pally Biscuits slaat alarm: klimaatplannen kabinet niet haalbaar
  7. Van Eigen Deeg maakt circulair koekje: 'Het moet geen greenwashing zijn met drie kruimeltjes gered brood'
  8. Nederlandse bakkerijstudenten creatief met reststroom van Amerikaanse amandelschillen
  9. Bakkers belangrijke sector Too Good To Go: '1,9 miljoen bakkerspakketten gered van verspilling'
  10. Waterlinzen of bierdraf duurzaam drogen? Met microgolven kan het efficiënt en CO2-neutraal
  11. Voedingsbedrijven starten samen met Arvesta op grote schaal met carbon farming
  12. Foodbeurs SIAL 2022: een recap van VMT
  13. Bakery-trends spotten op foodbeurs SIAL: een overzicht
  14. Bakkers helemaal niet blij met uitgelekte regeling energiekosten
  15. Industriële bakkers in problemen: 'Enorme prijsstijging brood noodzakelijk'
  1. Sector: 'bakkers op omvallen door hoge energieprijzen, kabinet moet ingrijpen'
  2. Lallemand neemt bakkerij-enzymenlijn Nutrilife over van BASF
  3. Vandemoortele steekt €25 miljoen in nieuwe fabriek voor viennoiserie
  4. Cluster bakkerij- en maatschappelijke organisaties pakt probleem aan: 'Nederland bakt dagelijks 700.000 broden te veel'
  5. Zo bak je brood door te koelen: een vacuüm gekoeld product zakt niet meer weg
  6. Ovens in bakkerij verwarmen met eigen gas uit biovergister - zo werkt dat
  7. Cargill laat 40 ingenieurs werken aan chocola van de toekomst in House of Chocolate
  8. La Confiance ontvangt HiB label voor modern en ambachtelijk bakken
  9. Jan-Willem Grievink: 'Bakkerij en meelfabrikant moeten loskomen van kilo-denken'
  10. Robotica seminar WUR: data slim en respectvol delen, anders wordt robotisering in agrifood niks
  11. ING: bakkerij industrie moet kostenstijging doorbelasten aan supermarkt en consument
  12. Oorlog in Oekraïne zet tarwemarkt onder druk - Nederlandse leveranciers hebben aanvoer op orde
  13. Colruyt zet met overname bakkerij verder in op verticale integratie
  14. Trendrapport bakkerijsector 2022: gerichte aanpak arbeidskrapte nodig
  15. Puratos Group zet ambitie voor gezonder brood kracht bij door het doen van twee overnames