1. Bakkerij van Keulen weer open: besmettingsbron aanvoermagazijn aangepakt
  2. Acrylamide-alarm voor Friese pepernoten: productie stilgelegd
  3. Bunge introduceert plantaardig alternatief voor zuivelboter voor voedselproducenten en bakkers
  4. Zeelandia reorganiseert: 'Consument koopt steeds vaker bij supermarkt'
  5. Startup kraakt code van reststroom bierbostel: nu wél stabiel genoeg voor producenten
  6. Industriële bakkerijsector en zoetwarenindustrie bereiken beiden cao-akkoord
  7. Vacuüm koelen: nieuwe energiebesparende techniek bij bereiden van brood
  8. Pally Biscuits slaat alarm: klimaatplannen kabinet niet haalbaar
  9. Van Eigen Deeg maakt circulair koekje: 'Het moet geen greenwashing zijn met drie kruimeltjes gered brood'
  10. Nederlandse bakkerijstudenten creatief met reststroom van Amerikaanse amandelschillen
  11. Bakkers belangrijke sector Too Good To Go: '1,9 miljoen bakkerspakketten gered van verspilling'
  12. Waterlinzen of bierdraf duurzaam drogen? Met microgolven kan het efficiënt en CO2-neutraal
  13. Voedingsbedrijven starten samen met Arvesta op grote schaal met carbon farming
  14. Foodbeurs SIAL 2022: een recap van VMT
  15. Bakery-trends spotten op foodbeurs SIAL: een overzicht
  1. Bakkers helemaal niet blij met uitgelekte regeling energiekosten
  2. Industriële bakkers in problemen: 'Enorme prijsstijging brood noodzakelijk'
  3. Sector: 'bakkers op omvallen door hoge energieprijzen, kabinet moet ingrijpen'
  4. Lallemand neemt bakkerij-enzymenlijn Nutrilife over van BASF
  5. Vandemoortele steekt €25 miljoen in nieuwe fabriek voor viennoiserie
  6. Cluster bakkerij- en maatschappelijke organisaties pakt probleem aan: 'Nederland bakt dagelijks 700.000 broden te veel'
  7. Zo bak je brood door te koelen: een vacuüm gekoeld product zakt niet meer weg
  8. Ovens in bakkerij verwarmen met eigen gas uit biovergister - zo werkt dat
  9. Cargill laat 40 ingenieurs werken aan chocola van de toekomst in House of Chocolate
  10. La Confiance ontvangt HiB label voor modern en ambachtelijk bakken
  11. Jan-Willem Grievink: 'Bakkerij en meelfabrikant moeten loskomen van kilo-denken'
  12. Robotica seminar WUR: data slim en respectvol delen, anders wordt robotisering in agrifood niks
  13. ING: bakkerij industrie moet kostenstijging doorbelasten aan supermarkt en consument
  14. Oorlog in Oekraïne zet tarwemarkt onder druk - Nederlandse leveranciers hebben aanvoer op orde
  15. Colruyt zet met overname bakkerij verder in op verticale integratie