1. Onderzoek: Lidl slijt meer vleesvervangers vanuit het vleesschap zonder kannibaliseren
  2. Gebakken lucht of eiwitwonder? Finnen bouwen fabriek voor microben die hard gaan op CO₂, H₂ en O₂
  3. Dit doen foodbedrijven tijdens Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
  4. Consumentenbond: 'Veel plantaardige visvervangers bevatten weinig visvetzuren'
  5. Plantaardige alternatieven goedkoper dan vlees
  6. Insectenkweker Protix krijgt miljoenensubsidie om op te schalen
  7. Trending 2024 | NIRAS: 'Het opschalen van de proteïnerevolutie leidt tot duurzame groei'
  8. Zuivelproducent Arla voert lactose-reststroom aan insecten
  9. Oprukkende milieucontaminanten: 'Taak voedselindustrie is niet beperken aan achterkant, maar voorkomen aan voorkant'
  10. Insectenproducent bouwt aan grote meelwormenfabriek
  11. Voor abonneesVMT 7 (2023): Alternatieve eiwitten
  12. GesponsordDe toekomst van NIR-technologie in de alternatieve eiwitten sector
  1. Innovatieve stoomketel helpt Alpro bij reductie CO2-emissies
  2. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
  3. Kerry introduceert plantaardig ei-alternatief EgR
  4. 'Ga op zoek naar leveranciers die minder of geen allergene grondstoffen verhandelen'
  5. Alternatieve eiwitten: een overzicht van ingrediënten, processingmethodes en applicaties
  6. Kweekvlees dichterbij dan Nederland denkt: proeverijen binnenkort mogelijk
  7. Consumentenacceptatie van alternatieve eiwitten? Volgens ADM kunnen hybride producten daarbij helpen
  8. Eiwitten uit lucht en water: startups uit VS en Finland maken stappen
  9. Amerika kan aan het kweekvlees: Good Meat en Upside Foods krijgen goedkeuring voor verkoop
  10. Revyve schaalt met investering productie eiwit uit biergist op: 'Klanten willen af van niet duurzaam en duur kippenei-eiwit'
  11. Ontwikkelingen in kweekvlees: Mosa Meat schaalt op en Meatable laat worstjes proeven in Singapore
  12. Van kaas naar wei naar plantaardig: 'Eiwittransitie startte lang voor huidige trend'