1. Nederlandse boeren proeven voor het eerst kweekvleesburger Mosa Meat
  2. Aan tafel Alaska #2: Straks allemaal aan de zeewier in plaats van een visje?
  3. Onderzoek: Lidl slijt meer vleesvervangers vanuit het vleesschap zonder kannibaliseren
  4. Gebakken lucht of eiwitwonder? Finnen bouwen fabriek voor microben die hard gaan op CO₂, H₂ en O₂
  5. Dit doen foodbedrijven tijdens Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
  6. Consumentenbond: 'Veel plantaardige visvervangers bevatten weinig visvetzuren'
  7. Plantaardige alternatieven goedkoper dan vlees
  8. Insectenkweker Protix krijgt miljoenensubsidie om op te schalen
  9. Trending 2024 | NIRAS: 'Het opschalen van de proteïnerevolutie leidt tot duurzame groei'
  10. Zuivelproducent Arla voert lactose-reststroom aan insecten
  11. Oprukkende milieucontaminanten: 'Taak voedselindustrie is niet beperken aan achterkant, maar voorkomen aan voorkant'
  12. Insectenproducent bouwt aan grote meelwormenfabriek
  13. Voor abonneesVMT 7 (2023): Alternatieve eiwitten
  1. GesponsordDe toekomst van NIR-technologie in de alternatieve eiwitten sector
  2. Innovatieve stoomketel helpt Alpro bij reductie CO2-emissies
  3. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
  4. Kerry introduceert plantaardig ei-alternatief EgR
  5. 'Ga op zoek naar leveranciers die minder of geen allergene grondstoffen verhandelen'
  6. Alternatieve eiwitten: een overzicht van ingrediënten, processingmethodes en applicaties
  7. Kweekvlees dichterbij dan Nederland denkt: proeverijen binnenkort mogelijk
  8. Consumentenacceptatie van alternatieve eiwitten? Volgens ADM kunnen hybride producten daarbij helpen
  9. Eiwitten uit lucht en water: startups uit VS en Finland maken stappen
  10. Amerika kan aan het kweekvlees: Good Meat en Upside Foods krijgen goedkeuring voor verkoop
  11. Revyve schaalt met investering productie eiwit uit biergist op: 'Klanten willen af van niet duurzaam en duur kippenei-eiwit'
  12. Ontwikkelingen in kweekvlees: Mosa Meat schaalt op en Meatable laat worstjes proeven in Singapore
  13. Van kaas naar wei naar plantaardig: 'Eiwittransitie startte lang voor huidige trend'