1. Voor abonneesDodelijke E. coli-uitbraak gelinkt aan biologische wortelen: tientallen merken teruggeroepen
  2. Voor abonneesAlfalfakiemen mogelijk oorzaak van salmonella-uitbraak met 92 zieken
  3. Weg met het blauwe champignonbakje? Belgische retailers ontwikkelen herbruikbaar alternatief
  4. Voor abonneesUitbraak van salmonella afkomstig van rucola
  5. Aanscherping handelsnormen groenten en fruit per 1 januari 2025: hier moet je als levensmiddelenbedrijf op letten
  6. Voor abonneesFDA linkt een tweede komkommerteler aan salmonella-uitbraak
  7. Het rijke mondgevoel van dierlijke eiwitten - kokumi - evenaren in groente? 'We wilden groente zo lekker laten smaken dat je vlees niet mist'
  8. Europese Commissie: 'Land van oorsprong moet duidelijker op verpakking groenten en fruit'
  9. Voor abonneesKlimaatverandering houdt groenteverwerker Ardo op alle niveaus bezig: van spinazietekort tot weerbarstige wetgeving
  10. Voor abonneesOnbehandeld water is bron van salmonella-uitbraak komkommers
  11. HAK uit klimaatzorgen: 'groenten niet het hele jaar beschikbaar'
  12. Voor abonneesGroentenmix gekoppeld aan grootste Finse salmonella-uitbraak ooit
  13. Voor abonneesTwee salmonella-uitbraken door verse komkommers zorgen voor honderden zieken
  14. Voor abonneesDesinfectie van water in groenteverwerking leidt tot veilig hergebruik in productie
  15. Van Gelder introduceert plantaardig assortiment: 'Een laag zoutgehalte is belangrijk' (+ fotoreportage)
  1. Vermoedelijke cholera-uitbraak houdt passagiers vast op cruiseschip
  2. Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
  3. Onderzoek toont aan dat salades in Groot-Brittannië nog altijd regelmatig besmet zijn
  4. Reststroom champignonteelt blijkt goed alternatief voor industriële mest
  5. Gevaarlijke fluweelpootjes uit Zuid-Korea en China maken mensen ziek
  6. Bijna 200 zieken door met doornappel verontreinigde spinazie
  7. Ook minikomkommers kunnen besmet zijn
  8. Sprayen met bacteriofagen lost in de toekomst voedselveiligheidsproblemen op
  9. Hoe pak je duurzaamheid praktisch aan? Foodbedrijf Vezet vertelt hoe ze met experts CO2-emissies in kaart bracht
  10. Stijgende groenteprijzen door kou en energiekosten
  11. Groenteverwerkers kunnen water voedselveilig hergebruiken. Bijvoorbeeld zo
  12. Hessing Supervers opent 'meest duurzame' fabriek in Greenport Venlo
  13. Weer is besmette salade de oorzaak van een uitbraak
  14. Uitbraak in Finland door blokjes tomaat
  15. Uitbraak met 100 zieken blijkt veroorzaakt door rucola