1. Flexibele verpakkingen lichter en beter recyclebaar? Startup ontwikkelt nieuwe coatingtechniek
  2. Yespers verwerkt hele appel in nieuwe fabriek, maar duurzaam concept vereist ander soort klant
  3. Voedselproducenten over klimaatadaptie in de praktijk: 'Het heeft ons extra met de neus op de feiten gedrukt'
  4. Dossche Mills over duurzame tarwe: 'Standaardisering is noodzakelijk om biodiversiteit te bevorderen'
  5. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  6. Voor abonneesHoogleraar pleit voor milde scheiding: 'Kijk naar functionaliteit in plaats van zuiverheid bij productontwikkeling'
  7. Deze vier Belgische foodbedrijven zijn gekroond tot 'Factory of the Future'
  8. ACM start handhaving duurzaamheidsclaims in de levensmiddelensector
  9. FrieslandCampina breidt weiproductie uit en vervangt verouderde procesonderdelen
  10. Voor abonneesProducenten over werken met reststromen: 'Wetgeving maakt het verwerken niet aantrekkelijk'
  11. Minder energie en water verbruiken? Pakket aan oplossingen kan helpen
  12. Duurzame foodfabriek bouwen in de woestijn? 'De koeling is zo efficiënt mogelijk ontworpen'
  13. Voor abonneesWaterbesparing in de praktijk: hoe pakken deze 6 bedrijven dat aan?
  14. Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
  15. Voor abonneesQA'ers en R&D'ers over gevolgen SUP-wetgeving: 'Ontwikkeling portie verpakkingen wordt onaantrekkelijker'
  1. GesponsordPlantaardige productie vereist specifieke afstemming machinerie
  2. Voor abonneesCO2-footprint verlagen? Zo verzamel je betrouwbare data
  3. Voor abonneesVan biodiversiteit tot waterkwaliteit: totaaloverzicht toont alle ins & outs van 7 landbouwsystemen
  4. Voor abonneesWebinar terugkijken: Zo bereid je je goed voor op de CSRD-wetgeving
  5. Young R&D: Hoe kan R&D het bedrijf helpen duurzamer te worden?
  6. Algenproducent ontvangt miljoeneninvestering
  7. Foodvalley NL krijgt nieuwe voorzitter: 'We willen systeemverandering stimuleren'
  8. GesponsordMilieuvriendelijk en veilig desinfecteren zonder gevaarlijke chemicaliën
  9. Meelworm goedgekeurd als novel food. Wat is de volgende stap voor producent Ynsect?
  10. 'Imago vlees verbetert', zegt Vion na consumentenonderzoek in Duitsland
  11. Vegan boter met de smaak van roomboter? Willicroft gebruikt fermentatie om dat te bereiken
  12. Soja van ontbost gebied in voedsel? Albert Heijn en Jumbo starten onderzoek naar leverancier
  13. Startup vervangt verdikkingsmiddel in plantaardige sauzen door citrusvezel
  14. 'Foodproducenten moeten niet sturen op maximale schaalbaarheid,' zegt expert regeneratieve landbouw
  15. Voedingsindustrie nog vol aan gasinfuus: 'fossielvrij in 2035 onhaalbaar'