1. Biologische labels winnen aan populariteit: 'Internationale normen ontbreken nog'
  2. Voor abonneesDodelijke E. coli-uitbraak gelinkt aan biologische wortelen: tientallen merken teruggeroepen
  3. Europees Hof over EU-biologo op producten uit derde landen: 'Producent moet voldoen aan EU wetgeving'
  4. Gele erwt telen in Vlaanderen? 'We zien potentie voor de foodindustrie als isolaat of meel'
  5. Foodtrends 2025 met fooddesigner Marielle Bordewijk: 'Zoek de grotere trends achter de kortstondige hypes, die zijn er zeker'
  6. Consument koopt meer duurzame voeding
  7. Vanaf 2025 exportcertificaat nodig voor export biologische producten naar Verenigd Koninkrijk
  8. Biologisch steeds ietsjes minder duur dan niet-bio
  9. Voor abonneesOnderzoek Hepatitis A in diepvriesaardbeien Verenigde Staten afgerond: dezelfde stam als uitbraak door verse aardbeien
  10. Visfederatie spreekt zich uit over prijsstijging en 'oogknipingreep' garnalen
  11. Consumenten kopen meer biologisch fruit
  12. Voor abonneesStrengere eisen biologisch zorgen voor minder producten in schappen
  13. Geitenijs zonder geitensmaak wint bioprijs
  14. Biologische omzet stijgt, maar doel voor 2030 nog een stip op de horizon
  15. Picnic-klanten houden van biologisch, fruit en zuivel
  1. Skal vereist vanaf 2024 een biologisch risicobeheersplan
  2. Hak stapt in biologisch: rode bieten als eerst aan de beurt
  3. Onderzoek: keurmerk wint verder terrein in supermarktschap
  4. 'Foodproducenten moeten niet sturen op maximale schaalbaarheid,' zegt expert regeneratieve landbouw
  5. Analyse: biologische boterham wordt uiteindelijk goed belegd
  6. Commentaar: voedselindustrie snakt naar meer consensus over duurzaamheid
  7. Nederlandse foodketen moet Europese duurzame 'ondergrenzen' optrekken. Maar waarom niet gelijk alles biologisch?
  8. HAK stapt over op lokaal biologisch: 'Disruptieve aanpak nodig om vraag te vergroten'
  9. Lancering Greenpaper: 'Marketing claims over biologisch'
  10. Weerribben Zuivel heeft primeur met Tethered Caps
  11. Duurzaam ei minder populair door koopkrachtdaling
  12. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 4: de invloed van crises op het huidige voedselsysteem
  13. Nieuwe duurzame bron voor cacao? Kweekchocolade wordt als mogelijke optie gezien
  14. Vraag biologisch rundvlees in Nederland is hoger dan aanbod: teveel vlees belandt in gehakt
  15. Nieuwe Nudging-campagne moet verkoop biologisch stimuleren