FreshRecruitment
Listeria monocytogenes zorgt in Europa voor de meeste doden door voedselinfecties. Ondanks dat er met grote regelmaat producten met Listeria besmet...
Bacillus cereus veroorzaakte in 2020 in Europa het grootste aantal uitbraken door voedselvergiftiging. Tijd om deze bacterie in dit On Topic-artikel...
Clostridium botulinum is een gevaarlijke bacterie. Sporen van de bacterie overleven de meeste processtappen in de voedingsmiddelenindustrie en de...
Liggen de duurzaamheidsvraagstukken nu nog vooral bij de multinationals, ook het MKB in de voedingsmiddelenindustrie moet zich gaan opmaken voor de...
De voedingsmiddelenindustrie heeft zich de afgelopen jaren heel flexibel en snel moeten aanpassen aan alles wat op de industrie afkwam. De...
Endress+Hauser ziet dat digitalisering, duurzaamheid en efficiënt produceren nog steeds hoog op de agenda staan bij de voedingsmiddelenbedrijven....
De trend die Aart-Jan Smit voor volgend jaar, maar ook op lange termijn ziet, is dat duurzaamheid in de breedste zin van het woord in de...
Voedingsmiddelenproducenten zijn volop bezig met het ontwikkelen en aanpassen van onder andere gezondere producten. Een trend die al even gaande is....
Veel mensen zijn zelf drager van Staphylococcus aureus. Wat is dan de relatie met voedselveiligheid? Hoe gevaarlijk is deze bacterie en wat zijn de...
Wat is het gevaar voor voedselveiligheid van de Campylobacter-bacterie? Waar komt de bacterie voor in de voedingsmiddelenindustrie en hoe ziek kun je...