02/12 - 04/12/2025 | Fi Europe 2025 Food Ingredients Vakbeurs

02/12 - 04/12/2025 | Fi Europe 2025 Food Ingredients Vakbeurs

Fi Europe 2024 Food Ingredients Vakbeurs vindt plaats op 2 tot en met 4 december in Parijs, Frankrijk.

Fi Europe 2024 Food Ingredients Vakbeurs vindt plaats op 2 tot en met 4 december in Parijs, Frankrijk.

Wat kun je verwachten?

  • 1.550+ exposanten uit de food-ingrediëntenindustrie, met een breed aanbod in natuurlijke, biologische, functionele en plantaardige ingrediënten.
  • 4 gespecialiseerde showzones: Food Ingredients, Health Ingredients, Petfood Suppliers Hub en Food Technology & Solutions.
  • Innovation programma: innovatiepaviljoen, rondleidingen, Fi Europe Conference, Innovation Hub en de "Ready-to-Market" zone met kant-en-klare producten.
  • Opmerkelijke netwerkmomenten: Women’s Networking Breakfast, Startup Pavilion met pitches, en de Fi Europe Celebration & Awards.
  • Schat aan deelnemers: Verwacht worden ruim 24.500 professionals uit meer dan 135 landen.

Klik op deze link voor meer informatie.

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Consumenten beschuldigen Lay's van krimpflatie: naast zak nu chips in duurdere doos
  2. 20/11/2025 | VMT Food Safety Event
  3. 19/3/2026 | VMT Food R&D Event
  4. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen mei: mogelijke salmonella in biefstuktartaartjes
  5. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen mei: gezondheidsklachten na consumptie snoepjes Haribo cola
  6. Productinnovaties mei: Oot introduceert twee nieuwe granola's: Pistachio & Dark Chocolate
  7. Van hittestress tot hevige regen: 'Wijnsector kampt met structurele crisis'
  8. Europese Commissie publiceert EUDR-risicobeoordeling voor landen, klimaatorganisatie kritisch
  9. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  10. Voor abonneesNieuwe hepatitis A-uitbraak, maar de bron is onbekend
  1. Nog niet aangemeld voor het Food Law Event? 5 redenen om te komen
  2. Voor abonnees10 tips: hoe een hybride bietenburger je leert om een product te ontwikkelen zonder 'gedoe' in je fabriek
  3. Europa zet in op makkelijker grensoverschrijdend inkopen supers
  4. Pluimveeverwerkers: Mercosur-deal molt transitie naar diervriendelijke veehouderij
  5. Voedingscentrum moet fors inkrimpen; voedselveiligheid blijft
  6. Tarwe en favaboon naast elkaar op één veld? Biodiversiteit vraagt meer flexibiliteit van voedselverwerker
  7. EFSA: 'Gezondheidsrisico's pesticiden in voeding zijn laag'
  8. Voor abonneesListeria-uitbraak door supplementshakes eindigt met 14 doden
  9. Lubach maakt korte metten met proteïnehype: 'fabrikanten slaan munt uit eiwitclaims
  10. Startup maakt bier met insecten: 'Het vies vinden van insecten leeft 100% tussen de oren'