02/12 - 04/12/2025 | Fi Europe 2025 Food Ingredients Vakbeurs

02/12 - 04/12/2025 | Fi Europe 2025 Food Ingredients Vakbeurs

Fi Europe 2024 Food Ingredients Vakbeurs vindt plaats op 2 tot en met 4 december in Parijs, Frankrijk.

Fi Europe 2024 Food Ingredients Vakbeurs vindt plaats op 2 tot en met 4 december in Parijs, Frankrijk.

Wat kun je verwachten?

  • 1.550+ exposanten uit de food-ingrediëntenindustrie, met een breed aanbod in natuurlijke, biologische, functionele en plantaardige ingrediënten.
  • 4 gespecialiseerde showzones: Food Ingredients, Health Ingredients, Petfood Suppliers Hub en Food Technology & Solutions.
  • Innovation programma: innovatiepaviljoen, rondleidingen, Fi Europe Conference, Innovation Hub en de "Ready-to-Market" zone met kant-en-klare producten.
  • Opmerkelijke netwerkmomenten: Women’s Networking Breakfast, Startup Pavilion met pitches, en de Fi Europe Celebration & Awards.
  • Schat aan deelnemers: Verwacht worden ruim 24.500 professionals uit meer dan 135 landen.

Klik op deze link voor meer informatie.

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Belangrijke functiewisselingen 2025: Nomad Foods benoemd Dominic Brisby tot nieuwe CEO
  2. Lusten consumenten circulaire broodpasta? 'Smaak, prijs én duidelijke communicatie doorslaggevend'
  3. NVWA: 'Residuen bestrijdingsmiddelen in voedsel meestal binnen de norm'
  4. 04/12/2025 | Jubileum Symposium Stichting Food Micro
  5. Gezonde maaltijdservice haalt investering van €1,5 miljoen op: 'Bij ons staat groente altijd centraal'
  6. Voor abonneesHelloFresh roept in Verenigde Staten maaltijden terug vanwege mogelijke Listeria-besmetting
  7. Europarlement wil verbod op termen 'veggieburger' en 'sojaworst'
  8. Voor abonneesOpnieuw massale voedselvergiftiging in Indonesië: schoolmaaltijden vragen om systeemaanpak
  9. Voor abonneesExpert over PPWR: 'Verpakking onmisbaar in R&D-proces'
  10. Voor abonneesZo implementeert Schouten Europe duurzaamheidswetgeving: 'AI kan transparantie in keten bevorderen'
  1. Voor abonneesZo gaat het handhavingsbeleid van ACM eruitzien: 'Claim niks als je niks te claimen hebt'
  2. Voor abonneesAnuga: 5 trends gespot voor de productontwikkelaar
  3. Voor abonneesEAT-Lancet: We moeten ons voedselsysteem transformeren. Dit moet er gebeuren
  4. Water wordt fors knelpunt voor voedingsindustrie
  5. Voor abonneesDenemarken traceert Cryptosporidium-uitbraak naar Italiaanse peterselie
  6. Jumbo kiest voor dit duurzaamheidskeurmerk voor kaas en zuivel
  7. VMT 6 (2025): Duurzaamheidswetgeving
  8. Beheersen MOSH & MOAH: Van onmogelijk naar onder controle?
  9. GesponsordDe microbiologische uitdagingen van voedselproductie
  10. Bedrijfsovernames in voeding 2025: Pesco Supply is overgenomen door het Duitse Famobra