Visie van VMT: terugblik op 2023 en vooruitblik op wat komt
De foodsector heeft niet stilgestaan in 2023. Wat is de redactie van VMT het meest opgevallen dit jaar? Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen van...
De foodsector heeft niet stilgestaan in 2023. Wat is de redactie van VMT het meest opgevallen dit jaar? Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen van...
Van AI tot functionele smoothies, van Koreaanse smaken tot vleesvervangers met een eigen identiteit. Aan het eind van elk jaar zijn er vele...
VMT sprak het afgelopen jaar met vele kwaliteitsmanagers, productontwikkelaars en fooddesigners. Een aantal van deze gesprekken zijn uitgewerkt in...
Het einde van het jaar nadert en 2024 staat voor de deur. Elk jaar leiden de ontwikkelingen in de industrie tot veranderingen en trends. Hoe kijken...
Hoe kijken we terug op 2023 en wat wordt trendy in 2024? In dit laatste nummer van 2023 voorspellen branchegenoten, markt- onderzoekers en...
Glutenvrij, suikervrij en veganistisch. Het zijn consumententrends waar producenten uit de bakkerijsector op hun eigen manier een draai aan kunnen...
Aptean kijkt vooruit. Afgelopen augustus deed het softwarebedrijf, samen met onderzoeksbureau B2B International, onderzoek naar de...
Wijnproducenten en -distributeurs opgelet: vanaf begin december moeten wijnflessen worden uitgerust met een nieuw etiket. Hans van der Moolen van...
Afgelopen jaar zijn er tal van vernieuwingen geweest in de voedingswereld. Zo hebben we bedrijven voorbij zien komen die van vlees volledig zijn...
De voedingsindustrie verandert dagelijks. Maar wat speelt er over een aantal jaar in de keten? Kunnen we al zo ver vooruitblikken? Trendwatcher en...