SVO en BK leiden samen op in kwaliteit en voedselveiligheid
Vanuit één loket een totaal opleidingsplan - van werkvloer tot en met management - voor voedselveiligheid en kwaliteitszorg bieden. Vanuit die...
Vanuit één loket een totaal opleidingsplan - van werkvloer tot en met management - voor voedselveiligheid en kwaliteitszorg bieden. Vanuit die...
Guurtje Kok (Perfetti Van Melle), Jan Moerland (Nedato) en Marjon Otten (Polak) zijn genomineerd voor de titel Kwaliteitsmanager Food 2014. Hoe weten...
Wageningse onderzoekers hebben een handleiding ontwikkeld voor het samenstellen van een Novel Food dossier voor producenten van nieuwe eiwitten...
Het product Macuview dat Newtricious R&D begin dit jaar op de markt bracht wordt door heel het land verkocht. Wageningen UR Food & Biobased Research...
Informatie en inspiratie voor de ontwikkeling en productie van voedingsmiddelen en dranken. Dat biedt Intrafood 2014, die op 17 en 18 september de...
Vermindering van het energieverbruik in productieprocessen heeft direct een gunstige invloed op de winstgevendheid. Er is veel laaghangend fruit dat...
Het jaarlijkse congres van het Amerikaanse Institute of Food Technologists (IFT) omvatte deze zomer in New Orleans talrijke wetenschappelijke...
Royaan introduceert de nieuwe productlijn 'Kwekkeboom Oven' die is bereid met een gepatenteerde krokante-korsttechnologie. De ovensnacks zijn volgens...
Als reactie op de ramp met MH17 moest Nederland, de 'beschaafde' wereld, actie nemen. Met alle gevolgen van dien voor de export. De...
Regionaal en lokaal geproduceerde dranken zijn in opkomst, met name ambachtelijke bierbrouwerijen zijn bezig aan een revival. In Italië schieten ze...